Winters Genieten Goor

In het weekend van 20 en 21 december komt het kerstgevoel in het Twentse Haagje helemaal aan bod. Van een verlichte Kerstmarkt op zaterdagavond t/m een prijzenfestival op zondag. Van Dweilmuziek tot Gospel. Van vuurkorf tot waxinelicht…. Van A tot Z is het bijna Kerst in Goor.

Kerstmarkt Winters Genieten

Op zaterdag 20 december tussen 17 en 21 uur is het centrum tussen ABN en AnyTime Fitness omgetoverd tot Kerstmarkt. Naast de winkels die hun waren ook op een kraam aanbieden zijn er ook nog eens meer dan 35 particuliere kraamhouders, die op een 4 meter kraam hun waren aanbieden. Daarbij zal ook zeker aan de innerlijke mens worden gedacht. De warme Chocolade, Glühwein, Wafels, Oliebollen en andere lekkernijen zijn volop te verkrijgen.

De Goorse Reggestad Muzikanten verzorgen diverse optredens ter hoogte van de Wijnkamp en op diezelfde plek zal ook een groot kinderkoor van de Prins Constantijnschool rond 18.30 uur een aantal kerstnummers ten gehore brengen. Verder zal het Dweilorkest Zwabber uit Delden in de rest van de Grotestraat zorgen voor vrolijke kerstmuziek. Bij het politiebureau, op het plein, zal een tijdelijk Horecaplein worden geplaatst, zodat er centraal veel gezelligheid is.

Kerstkoopzondag Winters Genieten

Op zondag 21 december houdt Winters Genieten een Kerstkoopzondag tussen 12 en 17 uur. Hierbij ligt de nadruk op de laatste aankopen voor de kerst. De Kerstman zal deze middag op elk half uur een aantal prijzen verloten onder het publiek, hiervoor worden in de dagen voorafgaand aan het evenement loten verstrekt in de winkels. Muzikaal is er op deze zondag vooral goede vocale invulling van 2 koren: De Hoolter Deerns uit Holten ter hoogte van Shoeby en Vocalgroup Voices uit Nijverdal ter hoogte van Bouwhuis Opticien. Ook op zondag diverse kramen in het centrum en een gezellig Horecaplein. En voor de kinderen is er ook de Western Express aanwezig en ook zowaar een wandelende kerstboom…….

Prijzenfestival

Tijdens de koopzondag zal de Kerstman vele mensen verblijden met diverse prijzen. De eerste trekking zal worden verricht rond 12.30 uur en vervolgens daarna elk half uur. Bij de kerstman kunnen bonnen worden ingeleverd, die in de dagen voorafgaand bij deelnemende winkels worden uitgegeven. Elk half uur worden uit die loten winnaars getrokken die ter plekke hun prijs in ontvangst kunnen nemen. Hierbij worden diverse Kerstpakketten verloot, met inhoud van alle verswinkels. Ook is er een Reischeque te winnen, een Tablet en diverse kadobonnen.

Of bekijk de website www.welkomingoor.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Grotestraat, Goor

Tip je vrienden

facebook twitter