Dromerige wandeling door Diepenheim

Gedurende de lentemaanden is het weer mogelijk om gratis de wandeling van Pieke Werner te maken. Aan de hand van een boekje en enkele audio-aanwijzingen neemt zij u mee de natuur in. Op deze manier wil zij een wereld ontsluiten die anders geheim zou blijven.

De kunstenares neemt de wandelaars mee de natuur in aan de hand van een boekje met verhalen, afbeeldingen, een kaart en audio-opnamen. Tijdens de wandeling ontsluit zij een wereld die er zou kunnen zijn: onder het oppervlak van de dingen, buiten de controle van de mensen die er wonen en schijnbaar heersen…

Pieke Werner vertelt tijdens haar Johannes wandeling bijvoorbeeld over de Johannes Kerk in Diepenheim en haar oorsprong, maar geeft ook een andere, poëtische kijk op hetgeen er achter schuil gaat. Bij een bijzonder stukje natuur aan de Regge zingt zij over een boer die daar aan het werk is, die er misschien wel is, of was, of zou kunnen zijn. Het beeld ontstaat zo voor de ogen van de luisteraar.

Elke locatie krijgt in combinatie met haar teksten, afbeeldingen en/of audio een bijzondere betekenis.

De wandeling is verkrijgbaar bij Cultureel Centrum Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim en kan tot en met 31 mei worden gelopen.

Of bekijk de website www.kunstvereniging.nl/dromerige-wandeling-door-diepenheim/

Wanneer

  • 22 mrt - 31 mei 2015
    • dagelijks

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Drawing Centre Diepenheim

Adres
Grotestraat 17, 7478AA Diepenheim
Telefoon
0547-352143
E-mail
Website
www.drawingcentre.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter