Ontdek Delden op donderdag

Het historische stadje Delden heeft de uitstraling, geschiedenis, prachtige panden en mooie straatjes voor een stadswandeling. Tijdens dit Delden op donderdag arrangement brengt u tevens een bezoek aan het Zoutmuseum en geniet u van een overheerlijke lunch in Grand Café Restaurant In de Hagen.

U wandelt door het sfeervolle vestingstadje onder leiding van een gids. In ongeveer 90 minuten vertelt de gids met veel enthousiasme over het verleden en heden van Delden. Een bezoek aan de Oude Blasiuskerk in het hart van Delden is bij de wandeling inbegrepen.

Voorafgaande of na de stadswandeling kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het Zoutmuseum in Delden. Het enige zoutmuseum in Nederland is zeker een bezoek waard. Het Zoutmuseum is in de maanden mei t/m september geopend van 11-17 uur en in de maand oktober van 14-17 uur.

Bij Grand Café Restaurant In de Hagen kunt u op een door u zelf in te delen tijdstip genieten van een overheerlijk Twaalf uurtje. De lunch bestaat uit soep met een broodje, twee plakken Twents brood met ham en kaas, één kroket, één plak krentewegge en koffie of thee.

De prijs bedraagt € 13,95 per persoon en is inclusief:

** Stadswandeling** ** Bezoek Zoutmuseum** ** Lunch bij Grand Café Restaurant In de Hagen**

De aanvang van de stadswandeling is om 13.30 uur vanaf de VVV aan de Langestraat 29.

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u terecht bij de VVV Delden, Langestraat 29 in Delden. info@vvvdelden.nl of 074-3766363.

Of bekijk de website www.vvvdelden.nl

Wanneer

  • 1 jun - 31 okt 2015
    • elke donderdag

Prijzen

  • € 13,95 Deelnameprijs

Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 9,95.

Locatie

Tourist Info Delden

Adres
Langestraat 19, 7491AA Delden
Telefoon
074-3767188
E-mail
Website
www.visithofvantwente.nl

Tip je vrienden

facebook twitter