Twente Wild Tour 2015

Verrassend culinair evenement in Twente, waarbij Twentenaren en toeristen drie maanden lang kunnen genieten van mooie wild activiteiten en tongstrelende Twentse herfstheerlijkheden door heel Twente.

Op donderdag 15 oktober wordt het wildseizoen en de Twente Wild Tour 2015 officieel ingeluid door jachthoorngroep St Hubertus op het landgoed Hof te Boekelo in samenzijn van bestuursleden van de jagersverenigingen KJV en NOJG, hotelier-restaurateurs en Twente ambassadeurs.

In het wildseizoen vanaf 15 oktober kunnen zowel toeristen als Twentenaren drie maanden lang gaan culinair en cultureel genieten van vele activiteiten op het gebied van wild & gevogelte in Twente.

In de Hof van Twente nemen Hotel Restaurant Carelshaven , Hotel Restaurant de Zwaan uit Delden, Gildeslager Kastelein uit Diepenheim, Poelier Le Coq uit Goor, Bistro de Tasca uit Markelo en Jan Herbrink Wijnen uit Delden deel aan de Twente Wild Tour.

De organisatie hiervan is in handen van JR Wijn en Spijs te Delden. De activiteiten variëren van wildproeverijen, diners, St Hubertus - en St Maartensgans vieringen, streekmarkten, slipjachten, valkenjachten, Buitenplaatsconcerten, fiets – en wandeltochten, bezichtigingen van Kastelen en Landhuizen, workshops en masterclasses in relatie tot het wild. In samenwerking met hoteliers, restaurateurs, wijnkopers, ambachtelijke slagers, poeliers en andere partijen op het gebied van Kunst, Cultuur, Historie en Toerisme in heel Twente zijn er activiteiten uitgedacht en ontwikkeld voor Twentenaren en toeristen.

Wij verwijzen u graag naar de evenementenwebsite www.twentewildtour voor inzicht en reservering van de diverse arrangementen en activiteiten.

Programma

Of bekijk de website www.twentewildtour.nl/

Wanneer

  • 15 okt - 15 jan 2016
    • dagelijks

Locatie

De Tasca

Adres
Holterweg 20, 7475AW Markelo

Tip je vrienden

facebook twitter