Brocante Parade Diepenheim

De zomer staat voor de deur, tijd voor de Brocante Parade Diepenheim! Gezellig struinen langs de vele stands met unieke brocante- en antiek items vanuit de hele wereld.

Zaterdag 28 mei komen ca 75 brocanteurs met de meest fantastische oude spullen naar landelijk Diepenheim. Het 900 jaar oude stadje wordt dan weer omgetoverd in een waar brocante paradijs. De perfecte plek om nog origineel antiek te bemachtigen vanuit de hele wereld.

Stel je voor: een dagje rondstruinen op zoek naar dat ene stuk servies, of meubel dat jouw verzameling compleet maakt. Onderwijl genietend van een kop koffie met eigengemaakte taart, nippend aan een glaasje wijn geserveerd vanuit een oude “ Eend” en luisterend naar muziek uit vervlogen tijden. Om vervolgens geheel uitgerust de route te vervolgen en huiswaarts te keren met allemaal mooie spullen.

De toegang is gratis. Natuurlijk is er muzikale omlijsting en kan er een hapje en drankje worden gekocht. De Brocante Parade begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur en vindt plaats in het centrum van Diepenheim.

Of bekijk de website www.dedriekamers.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Grotestraat, 7478AE Diepenheim
E-mail
Website
www.dedriekamers.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter