Kunstmoment Diepenheim

Elf dagen lang kunt u op tal van bijzondere plekken in zowel het centrum als het buitengebied van Diepenheim naar hoogwaardige en de meest uiteenlopende kunstuitingen kijken.

Tijdens Kunstmoment wordt Diepenheim wordt 11 dagen lang omgetoverd tot één grote expositieruimte van alle vormen van kunst. Op meer dan 50 bijzondere locaties (huizen, tuinen, schuren, galeries, horeca) is kunst van ruim 100 professionele kunstenaars te bekijken. De kunst is divers, van hoog niveau en van verschillende disciplines.

Dit jaar is het thema ‘Sporen in de tijd’. Een aantal kunstenaars is gevraagd om op een bijzondere plek werk te maken.

Een mooi voorbeeld van bijzondere kunst is de reusachtige ‘Wandelaar’, van Bart Ensing, die bij Klompenwinkel De Jonge (Grotestraat 64) komt te staan. Deze 4 meter hoge figuur is gemaakt van hout en betonijzer en zal voorafgaand en tijdens Kunstmoment door Diepenheim ‘wandelen’. Meer informatie over deze reus is te vinden op www.dewandelaar.eu

Kunst voor jong en oud, voor kunstkenners of voor een eerste kennismaking vindt u in Diepenheim, het kleinste stadje van Overijssel. U kunt exposities bekijken in galerieën, winkels en bij horeca maar ook in de huizen en tuinen van de bewoners van Diepenheim.

De toegang is gratis. In het Pand van Janna (Haaksbergerstraat 1) en Herberg de Pol (Raadhuisstraat 8) is het informatieboekje te koop voor € 5,- per stuk. Hierin vindt u informatie over de exposerende kunstenaars en locaties, maar ook over de voorstellingen en workshops die dagelijks aangeboden worden.

Download hier de flyer van Kunstmoment Diepenheim

Foto: kunstenaar Anton ter Braak en Bart Ensing

Programma

Of bekijk de website www.kunstmomentdiepenheim.nl/home/1

Wanneer

  • 13 okt - 23 okt 2016
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Informatieboekjes zijn te koop in het Pand van Janna, Haaksbergerstraat 1 en bij Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 voor € 5,-.

Tip je vrienden

facebook twitter