Concert: Zillertaler Haderlumpen

Vanavond geven de drie Oostenrijkse muzikanten een drie uur durend concert in Herberg de Pol.

Herberg de Pol haalt Zillertal gewoon naar Diepenheim. Bezoekers wanen zich in Oostenrijk, wanneer de leden van de Zillertaler Haderlumpen hun vrolijke kenmerkende nummers spelen. Er is geen houden aan: Vanaf het moment dat Vitus Amor, Reinhard en Peter Fankhauser beginnen te spelen, lukt het de bezoekers niet om stil te zitten. Ze weten precies wat er nodig is om een echt feestje te bouwen! Alle door de Haderlumpen gezongen nummers kan iedereen direct meezingen en meefeesten!

De Zillertaler Haderlumpen is een band die in 1987 ontstaat in het Oostenrijkse Zillertal en telt drie leden: Vitus Amor, Reinhard en Peter Fankhauser. Ze treden niet alleen op in het mooie Zillertal, maar ook buiten Oostenrijk geniet de band grote faam.

Het is een sta-concert maar speciaal voor dit optreden zijn er bierfesttafels die voor het podium staan en te koop zijn voor € 250,00 per tafel (voor maximaal 10 personen). Het tarief voor één kaartje is € 21,00. De tafels zijn enkel te reserveren via mail (beheerder@herbergdepol.nl) of telefonisch op 06-29623500. Voor gewone kaartjes kunt u terecht op www.herbergdepol.nl/tickets, of ter plekke aan de kassa.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 21,00 Entreeprijs

Bierfesttafels die voor het podium staan zijn te koop voor € 250,00 per tafel (voor maximaal 10 personen).

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter