Streekmarkt Twente- Culinaire BarBeCue

Elke eerste zaterdag van de maand vindt de streekmarkt plaats bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden. Het thema op 2 juli is Culinaire BarBeCue. Kom ook en laat u verrassen door de Twentse producten!

Barbecueën is meer dan even wat eten. Het is vooral gezelligheid, samenzijn en genieten van het buitenleven. Daarbij hoort een goed glas wijn, een mooi stukje vlees of vis en echt verse groente. Je kunt kiezen voor het gemak en alles bestellen via internet maar wat is er mooier dan samen naar de Streekmarkt Twente te gaan en daar de mooiste ingrediënten te verzamelen? Je krijgt bovendien gratis advies en kunt ook nog proeven! Tijdens de markt worden op de BBQ verschillende gerechtjes gemaakt van diverse streekproducten.

Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar de Streekmarkt bij de Oude Blasiuskerk in het centrum van Delden. U kunt op deze centrale locatie terecht voor smaakvolle, ambachtelijke streekproducten van ruim 25 producenten uit Twente. Variërend van groente en fruit, vlees tot vis, brood en zuivel.

De streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants.

Wilt u het echte Twente ervaren, kom dan naar de Streekmarkt Twente op zaterdag 2 juli, van 9.00 tot 15.00 uur.

De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter