Streekmarkt Twente

Elke eerste zaterdag van de maand vindt de streekmarkt plaats bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden. Kom ook en laat u verrassen door de Twentse producten!

Op zaterdag 3 september worden er onder de bezoekers enkele streektassen, rijkelijk gevuld met echte streekproducten verloot. Iedereen die op de Streekmarkt Twente producten koopt, ontvangt een lot waarop email-adres en/of telefoonnummer ingevuld moet worden. Aan het eind van de markt worden de loten getrokken. Tijdens de markt van zaterdag 1 oktober ontvangen de gelukkige winnaars de streektas vol streekproducten met een waarde van ca. € 100,00!

Al in het oude Twentse volkslied wordt gezongen over het goud-gele-graan dat golft op de essen. Tijdens de markt van 3 september kan iedereen zien en ervaren hoe streekproducenten met dit prachtige streekproduct omgaan. Proef een puntzakje pasta en u ontdekt waarom het goud-gele-graan uit Twente al zoveel jaren bezongen wordt.

Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar de Streekmarkt bij de Oude Blasiuskerk in het centrum van Delden. U kunt op deze centrale locatie terecht voor smaakvolle, ambachtelijke streekproducten van ruim 25 producenten uit Twente. Variërend van groente en fruit, vlees tot vis, brood en zuivel.

De streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants.

De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter