Zomerevenement Bentelo

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juli staat Bentelo in het teken van de paardensport. Gedurende deze dagen organiseren “De Hagmolenruiters” hun jaarlijkse kringkampioenschappen van zowel pony’s als paarden aan de Slaghekkenweg te Bentelo.

Deze dagen strijden honderden (internationale) topruiters en amazones om een plaats voor de regiokampioenschappen en uiteraard de goedgevulde enveloppes.

Donderdagavond 28 juli beginnen de paarden met springen in de klassen BB, B en L.

Vrijdagavond 29 juli wordt er voor de pony’s dressuur aangevangen met de klassen Z1 en Z2. Bij de paarden worden in de dressuur de klassen M1 t/m Z2 verreden en wordt er gesprongen in de klassen M t/m ZZ.

Op zaterdag 30 juli worden voor de pony’s alle springrubrieken verreden. In de dressuur rijden de pony’s in de klassen B t/m M2. De paarden rijden dressuur in de klassen B t/m L2 en springen in de klassen B en L.

Het nieuwe, gedraineerde en mooi aangeklede terrein zal zorgen voor topsport van de bovenste plank. Daarnaast is er een gezellig ingericht strodorp met vele gratis attracties voor de jeugd, zoals een draaimolen, springkussens, motoren en een zandbak. De toegang is beide dagen gratis!

Op maandag zal de organisatie het hele terrein in één dag ombouwen van concoursterrein naar een motorcrossbaan met internationale allure.

Of bekijk de website www.hagmolenruiters.nl/agenda/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Terrein Slaghekkenweg

Adres
Slaghekkenweg 14B, 7497NB Bentelo

Tip je vrienden

facebook twitter