MTB tocht, Twickeltoer Delden

Mooie MTB tocht door de prachtige omgeving rond Delden. U kunt een keuze maken uit twee afstanden: 30 of 50 km.

De Deldense Fiets Club de TwickelTrappers organiseert haar jaarlijkse veldtoertocht door het beboste- en landelijke gebied in de omgeving van Delden. U kunt een keuze maken uit een tocht van 30 of 50 km. Douche- en kleedgelegenheid is aanwezig evenals de mogelijkheid om uw fiets af te spuiten. Inschrijven kan tussen 8.30 en 10.00 uur naast Sporthal de Reiger, De Reigerstraat 1 in Delden.

De rit gaat vanuit Delden, langs het kasteel Twickel, via Woolde, Buren, Azelo, naar Deldenerbroek, alwaar de pauzeplaats is gepland. Na de hervatting vervolgens naar Wiene, Bentelo, de Grote Plooi, naar Beckum om dan zo langzamerhand weer richting Delden te rijden met nog een klein uitstapje door Oele. De 35 km route komt ongeveer in dezelfde omgeving, doch wordt grotendeels verkregen door op enkele plaatsen een lus af te snijden.

Uiteraard kunnen weersomstandigheden of calamiteiten er voor zorgen dat de tocht wordt aangepast, dan wel afgelast. De laatste informatie staat op de website van de TwickelTrappers.

Wanneer

Prijzen

  • € 4,00 Prijs voor leden
  • € 5,00 Prijs voor niet-leden

Leden NTFU

Locatie

Sporthal de Reiger

Adres
Reigerstraat 1, 7491 XS

Tip je vrienden

facebook twitter