Paasvuur Goor

Het is inmiddels een begrip in de regio en trekt jaarlijks duizenden mensen naar het zogenoemde Roelofsenterrein aan de Goorse Deldensestraat: Het Hof Boake Spektakel van de Stichting Loer.

Ook dit jaar belooft het weer een kleurrijk en feestelijk gebeuren te worden met als hoogtepunt de ontsteking van de grootse Paasbult op zondag 20 april.

De fanfare van de Goorse muziektrots zal voorafgaand aan het aansteken van de Boake een Lampionnenoptocht voorgaan die bij de ingang van het Schoolfeestplein aan de Herman Heijermanstraat begint. Daar is vanaf 19.00 uur ook de Lampionnenverkoop. Op het plein draait daar de Goorse Paaskermis al een paar dagen op volle toeren. De attracties zijn vanaf donderdag 18 april al te bezoeken maar op Eerste Paasdag is er een zogenoemde Eurodag vanaf 13.30 uur 's middags waarbij de kinderen dus goedkoop plezier kunnen beleven. Op het Boaketerrein is voorafgaand en tijdens het Paasvuur gezellige muziek en zorgt Loer weer voor de nodige versnaperingen. De verwachting is dat het paasvuur rond 21.00 uur wordt ontstoken.

Wanneer

Locatie

Terrein Deldensestraat

Tip je vrienden

facebook twitter