Evenementen in Hof van Twente

MIKC presenteert Blikveld3D

Kunsthistorische projecten in Delden

Aanvang
Locatie
Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

MIKC organiseert in 2017 en 2018 zeven projecten rondom het verhaal van Overijssel. Deze kunsthistorische projecten geven een ruimtelijke kijk op de geschiedenis van Delden en haar bewoners.

Expositie 'The fox and the grapes'

Kunstvereniging Diepenheim

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

In de Kunstvereniging is de groepstentoonstelling ‘The fox and the grapes’ die zich richt op het fenomeen van dissonantie tussen werkelijk beleven en duiden.

The Wake, The Watch, The Walk

Expositie door Nik Christensen

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Drawing Centre Diepenheim presenteert met trots de solotentoonstelling ‘The Wake, The Watch, The Walk’ van Nik Christensen. Het werk van Christensen toont enigmatische, zwart-witte werelden waarin de natuur en de menselijke aanwezigheid daarin, een terugkerend thema is.

Jeugdcircus Caroly - De vier jaargetijden

Aanvang
Locatie
Sporthal De Mossendam, Goor

De 50 artiesten van het Goorse Jeugdcircus nemen je mee in adembenemende acts en in kleurrijke kleding in een professionele show met prachtig licht en geluid langs de vier jaargetijden.

Expositie Anke van den Borne - Handelingen

Aanvang
Locatie
Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

Een centrale vraag die zij zich in haar werk stelt is hoe je als mens gevormd wordt door het leven. Wat is de invloed van ervaringen, herinneringen en omgeving op het gedrag en de mentale ontwikkeling van een mens?