Evenementen in Hof van Twente

Twents Wijngaard Diner

Locatie
Wijngaard Hof van Twente, Bentelo

Op een verscholen plekje aan de Hagmolenbeek tussen Beckum en Bentelo kunnen fijnproevers het weekend van 23 en 24 juni in de open lucht ‘bourgondisch dineren’.

Twente Asperge Tour 2018

Locatie
Diverse locaties Twente

In het officiële aspergeseizoen vanaf van 12 april tot en met Sint Jan 24 juni 2018 kunnen zowel Twentenaren als toeristen 10 weken lang gaan genieten van vele activiteiten met asperges uit Twente.

The Fabric of Time

Zomerexpositie in Oranjerie Twickel

Aanvang
Locatie
Kasteel Twickel, Delden

Van 3 juni tot en met 30 september 2018 The Fabric of Time: presentatie kunstwerken en kunstboek van Ellen Korth, geïnspireerd op de textielcollectie van kasteel Twickel. Een foto-boekproject over liefde en vergankelijkheid.

Zandsculpturen en 3D Streetart

bij Kasteel Warmelo

Aanvang
Locatie
Landgoed Warmelo, Diepenheim

Vanaf dinsdag 1 mei tot en met 1 oktober kun je de meest waanzinnige zandsculpturen bewonderen in de tuin rondom Kasteel Warmelo. Top kunstenaars uit diverse landen hebben eraan meegewerkt! Nieuw dit jaar is ook het 3D Streetart.

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Outside

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Outside geeft een beeld van de (internationale) belangstelling voor de Haagse School en de ontwikkeling van deze stroming in binnen- en buitenland.

Ich bin ein Berliner

Eerste tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Ich Bin ein Berliner, die tegelijk is geopend met het nieuwe Museum No Hero, toont kunst uit de Duitse hoofdstad uit de periode ca. 1977-2017.

Grote allegorische optocht Goor

Aanvang
Locatie
Start Stationslaan, Goor

In volle glorie trekt de grote allegorische optocht weer door de straten van Goor. Praalwagens, loopgroepen en als afsluiting de Goorsche Biertent Rellie.

Goors School- en Volksfeest

Aanvang
Locatie
Schoolfeestweide, Goor

Tijdens het Goors School- en Volksfeest is Goor vier dagen in de ban feest. Kermis met veel attracties, muziek, kinderoptocht en op zondag de grote optocht met als afsluiter de Goorse Rellie.