Wining & dining

€ 60,50 per persoon

Wining & dining

€ 60,50 per persoon

Smakelijk programma voor fijnproevers! Proeverij van vijf Twentewijnen en daarna een heerlijk diner waarbij uiteraard de Twentewijn geschonken wordt!

Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij. Daarna met de fiets naar Wijngaard Hof van Twente om de geheimen van wijnmaken te ontdekken. Er wordt een rondleiding gegeven door de wijngaard, wijnmakerij en de wijnkelder. Proeverij van vijf Twentewijnen met stokbrood, roomkaas, tapenade en olijven. Tevens wordt hier het voorgerecht geserveerd. Daarna fietst u terug naar het ontvangstadres voor de overige gangen van het diner, waarbij uiteraard de Twentewijn geschonken wordt.

Programma
14.00 uur Ontvangst bij Hotel Restaurant Hof van Twente 14.30 uur Vertrek per fiets naar Wijngaard Hof van Twente, ca. 5,7 km. 15.00 uur Aankomst bij de Wijngaard, ontvangst met aperitief en amuse 15.10 uur Rondleiding door de wijngaard, wijnmakerij en wijnkelder 16.00 uur Proeverij van 2 witte Twentewijnen met stokbrood en olijven 17.00 uur Proeverij van 2 rode Twentewijnen met voorgerecht 17.30 uur Vertrek per fiets naar Restaurant Hof van Twente, ca. 6,8 km 18.00 uur Aankomst bij Restaurant Hof van Twente, voor vervolg diner 19.30 uur Einde van het programma (tijden zijn richtlijnen).

Prijs De prijs van dit arrangement is € 60,50 per persoon, excl. consumpties en wijnen bij het diner, op aanvraag wel mogelijk. Min. 15, max. 40 personen. Reserveren is noodzakelijk, tenminste 3 dagen van tevoren.

Inclusief Koffie/thee en lekkernij, fietsroute, amuse en aperitief, rondleiding wijngaard, wijnproeverij en diner volgens programma.

Bijzonderheden Uit te breiden met een overnachting. Hele jaar te boeken m.u.v. 23 dec tot 5 jan, Hemelvaartsdag en Pinksteren. Vegetarisch en glutenvrij eten op aanvraag. Exclusief fietshuur, mogelijk op aanvraag.

Inlichtingen/boekingen Hof van Twente Info Postbus 219 7470 AE Goor T: 074-3766444 E: info@hofvantwenteinfo.nl I: www.hofvantwenteinfo.nl