Cultureel Straatfestival Delden

prijs
gratis
locatie
Cultureel Straatfestival,

De derde zondag van september betekent ook dit jaar in Delden een dag vol spektakel. Het Cultureel Straatfestival is dit jaar toe aan haar 21e editie. Het thema dit jaar is: Altijd wat anders.

Tijdens dit festival wordt weer de jaarlijkse kunst- en boekenmarkt gehouden. De markt heeft zich de afgelopen jaren ontplooid tot een belangrijk onderdeel van het Cultureel Straatfestival Delden en biedt de bezoekers de kans net dat ene boek of kunstwerk op de kop te tikken.

Het programma van het straatfestival is opgebouwd uit 6 verschillende thema’s. Op de speellocaties herken je die aan de gekleurde driehoekige vaandels. De kleur tref je ook aan in de beschrijvingen van de optredens, om je te helpen oriënteren in het brede aanbod van straattheater, muziek, zang, en dans. De kunst- en boekenmarkt verbindt de locaties met elkaar. Daarnaast zijn er bewegende straatacts die je zult tegenkomen tussen de vaste locaties in

Rond de mooie plekken in het oude stadje presenteren amateurs en professionals samen een gevarieerd programma. Natuurlijk doen de kinderen ook mee op het speciale Kinderplein waar ze creatief en actief bezig kunnen zijn.

Bekijk hier het programma