Internationale wijnmarkt

Op zondag 11 juni vindt in het sfeer­­volle openlucht­theater de Kösterskoele de 8e Internationale Wijnmarkt Markelo plaats. Eens in de drie jaar komen wijn­boeren naar Markelo en geven zelf uitleg over hoe hun wijnen geproduceerd worden, dat maakt deze wijnmarkt uniek in Nederland!

Hoe moet ik wijn proeven? Welke druivensoort wordt voor deze wijn gebruikt? Welke invloed heeft de grondsoort op de smaak van de wijn? Op deze vragen en meer wordt tijdens de Internationale Wijnmarkt in Markelo antwoord gegeven.

Wijnboeren uit onder meer Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Spanje komen naar Markelo om hun wijnen te laten proeven en om hierover uitleg te geven.

Naast een goed glas wijn horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Zo is er o.a. een kaasboer, een visboer en komt slagerij Kastelein uit Diepenheim met de lekkerste vleeswaren. De wijnmarkt is bedoeld voor iedereen! Er is volop muziek en entertainment aanwezig. Ook voor kinderen (tot 18 jaar gratis entree) zullen speciale activiteiten georganiseerd worden. Kijk voor meer informatie op www.wijnmarkt.nl.

De organisatie van de wijnmarkt is in handen van het Vinologisch culinaire broederschap ’t Pötje.

Of bekijk de website www.wijnmarkt.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs
  • gratis Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)

Prijs is inclusief proefglas en één consumptie

Locatie

Openluchttheater Kösterskoele

Adres
Beukenlaantje 6, 7475SK Markelo
Telefoon
0547-363606
E-mail
Website
www.kosterskoele.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter