8e editie Höfteballooning - AFGELAST!

Landgoed Warmelo

prijs
€ 2,00 - € 150,00
locatie
Landgoed Warmelo, Diepenheim

Indrukwekkend ballonspektakel met zo'n 30 heteluchtballonnen en paramoteurs. De speciale Night Glow is een van de hoogtepunten en begint rond 21.30 uur.

Door de aanhoudende regenval en de vooruitzichten van de komende dagen heeft de organisatie van Hófteballooning 2017 helaas moeten besluiten om de achtste editie op 15 / 16 september en de Oldtimerrit te cancelen. Het terrein is dusdanig slecht bereikbaar en nat dat het berijden met voertuigen onmogelijk is. Een alternatief op één van de andere weilanden is bekeken maar is er niet. Vandaar deze vervelende maar begrijpelijke beslissing.

Vanaf 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van de vele heteluchtballonnen die opstijgen, begeleid door paramoteurs die over het landgoed vliegen. Tegen 21.30 uur start het bekende lichtfestijn Glow in the Dark. Een spectaculaire licht en geluidshow verzorgd door lichtgevende ballonnen en de professionals van So Nice.

Wil je meevaren? Dat kan. Bijvoorbeeld met vrienden, collega’s of zakelijke relaties. De prijs voor een ballonvaart bedraagt € 150,- per persoon.
Dit bedrag is inclusief:
- Koffie/thee en krentenwegge bij aankomst
- Luchtballonvaart inclusief verzekering
- Transfer terug naar de opstijgplaats
- Champagnedoop na afloop
- Luchtcertificaat ter herinnering aan de ballonvaart
- Uitreiking van certificaten waarbij je geniet van een hapje en een drankje

Entree is € 2,- per persoon, kinderen gratis toegang. Met het kaartje maak je kans op een gratis ballonvaart! Parkeren is gratis.

Voor meer informatie en het reserveren van een ballonvaart kijk op www.hofteballooning.nl

Word sponsor

Meld je aan en word sponsor van het evenement Höftebalooning. Er zijn vier verschillende pakketten samengesteld waarmee je dit evenement kunt ondersteunen. Afhankelijk van welk pakket gekozen wordt, kun je met een aantal personen een ballonvaart maken! Zeer geschikt als bedankje voor het personeel of relaties.