Lammetjesdag

Op Tweede Paasdag houdt de Stichting Schaapskudde Hof van Twente in samenwerking met Staatsbosbeheer weer lammetjesdag. Maak kennis met de kleine lammetjes!

In een gemoedelijke sfeer en onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen uiteraard een lekker glas fris met wat lekkers, ontvangt herder Jos u graag bij de informatieboerderij n’ Witten samen met zes studenten die dit jaar hebben geholpen met het organiseren van deze dag.

Hij vertelt over de pasgeboren lammetjes, de verzorging, voeding en het belang van zijn kudde Drentse heideschapen voor genoemd natuurgebied. Voor de kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten. Ook zijn er aailammetjes aanwezig.

Adopteer een lammetje
Voor het eerst biedt de schaapskudde de mogelijkheid om een lammetje te adopteren voor € 25,-. Het geld komt de schaapskudde ten goede. U krijgt een certificaat (foto van uw kind met het lammetje) mee naar huis. Er zijn naar verwachting zo’n 30 lammetjes voor adoptie beschikbaar.

Het nabij gelegen labyrint is ook te bezoeken!

De Lammetjesdag wordt gehouden van 11.00 uur tot 15.00 uur en toegang is gratis. Let op: Het evenement vind plaats bij de informatieboerderij ’n Witten en niet, zoals anders bij de schaapskooi. De informatieboerderij is (rolstoelvriendelijk) te bereiken vanaf de parkeerplaats bij het Infocentrum van Staatsbosbeheer, Borkeldweg 17, Markelo.

Honden zijn helaas niet welkom op deze dag.

Of bekijk de website www.schaapskuddehofvantwente.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Informatieboerderij `n Witten

Adres
Borkeldweg 17, 7475RV Markelo
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter