Kom tekenen en schilderen in Diepenheim

In het weekend van 1 en 2 juli 2017 opent kunstroute Heerlijck Zicht met 22 installaties en kunstwerken in de buitenlucht. Op deze fiets/wandelroute van 16 kilometer langs Diepenheim, Markelo en Goor staan op zaterdagmiddag 1 juli diverse kunstenaars bij hun werk om achtergrondinformatie te geven.

Daarnaast nodigt Kunstvereniging Diepenheim u dit weekend uit om te komen tekenen en schilderen langs de route. Kies zelf een locatie, neem plaats, en tekenen/schilderen maar!

Op zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur kunt u uw werk laten bespreken door een professioneel team van de Kunstvereniging Diepenheim. Daarna wordt uw tekening of schilderij een onderdeel van een expositie die wordt ingericht in het Ottenhuis (van 1 tot en met 9 juli).

Laat u inspireren door de Twentse omgeving, de bijzondere kunstwerken en de mogelijkheid op professionele feedback van Kunstvereniging Diepenheim. Neem zelf uw tekengerei en papier of doek mee.

Zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur:
Diverse kunstenaars aanwezig bij hun landschapskunstwerk in de route Heerlijck Zicht

Zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur:
In het Ottenhuis geven Janine Eshuis en Ilse Statius Muller namens Kunstvereniging Diepenheim een professionele blik op uw werk. Ook stellen zij ter plekke een tijdelijke tentoonstelling samen.

Zaterdag 1 juli tot en met zondag 9 juli:
Exclusieve expositie van ingeleverde werken in het Ottenhuis, Raadhuisstraat 11, Diepenheim.

Of bekijk de website www.deheerlijckheiddiepenheim.nl

Wanneer

Locatie

Diverse locaties langs de kunstroute Heerlijck Zicht

Tip je vrienden

facebook twitter