Muzikaal Onthaal

Jazz, blues, swing en dixieland. De Stichting Jazz By Bike organiseert voor de 5e keer Muzikaal Onthaal Jazz By Bike. Fietsen door de natuur van de Hof van Twente, luisteren naar heerlijke, relaxte en toegankelijke jazz-muziek.

Alle fiets en muziek liefhebbers wordt een warm welkom toegewenst in het mooie Hof van Twente.

Programma zondag 22 oktober
11.30 - 14.30 uur Frühschoppen met de Reggetaler Spatzen
12.00 - 14.00 uur Start beschreven fietsroute van ca 30 km
15.00 - 17.30 uur Muzikaal onthaal met Euphonia Novelty Orchestra

Van 16.00 - 17.30 uur inschrijving geopend en afhalen startbewijs voor ingeschrevenen voor de Herfstfiets4daagse die op maandag 23 oktober van start gaat.

Reggetaler Spatzen
De 6-koppige Oberkrainergroep ‘die Orginal Reggetaler Spatzen’ spelen ‘Schneidige‘ marsen, pittige polka’s en warme walsen uit de omgeving van Tsjechië en Oberkrainer uit Slovenië.

Euphonia Novelty Orchestra
ENO is begonnen in 1979. De tien-mans bezetting is gebaseerd op de 'zwarte' orkesten uit het zuiden van de VS van het eerste kwart van de vorige eeuw. Deze meestal 'zwarte' orkesten speelden zogenaamde 'novelty songs': jazzsongs, evergreens en andere meezingers uit het begin van de Amerikaanse jazzperiode. Het ENO streeft ernaar deze jazzstijl vast te leggen in arrangementen, collectieven en soli. Daarvoor worden 78-toeren-platen muzikaal ontrafeld en omgezet in partijen voor ieder instrument.

Toegang en deelname is vrije gift.

Download hier de flyer

Of bekijk de website muzikaalonthaal.jouwweb.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Deelnameprijs

Vrije gift

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter