Tweedaagse workshop materieschilderen

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober wordt op Erve Niehof een tweedaagse workshop materieschilderen gegeven.

De prijs voor deelname aan deze workshop bedraagt € 210,00. Deze prijs is inclusief doek van 60 x 80 of 60 x 60 cm, materialen, 2 x lunch en consumpties (excl. overnachting).

Dag 1
In de ochtend probeert u verschillende bindmiddelen en materialen uit op MDF. Daarna maakt u een ontwerp op doek. Tip: neem zelf materiaal mee, waarvan u vindt dat het mooi is te verwerken in een schilderij. Daarbij kunt u denken aan dingen die u heeft gevonden bij een strandwandeling tijdens uw vakantie. Of misschien wilt u een deel van een versleten T-shirt waarvan u geen afscheid kunt nemen, een plek geven. Heel veel materialen zijn mogelijk om in een schilderij te verwerken.

Dag 2
Deze dag beschildert u het werk met acrylverf, een verfsoort die sneldrogend is en door velen als zeer plezierig wordt ervaren om mee te werken. U heeft de keuze uit doeken met diverse afmetingen, zoals 60 x 80 cm of 60 x 60 cm. Ter afsluiting bespreken we gezamenlijk het werk en de opgedane ervaring onder het genot van een glaasje wijn of frisdrank.

Aanmelden voor de workshop kan bij Liesbet Optendrees 06-25150014 of via info@liesbet.biz

Of bekijk de website www.kunstmomentdiepenheim.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 210,00 Deelnameprijs

Locatie

Erve Niehof

Adres
Nijhofweg 1, Diepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter