Liedjes van Willem Wilmink in het Westerflier

‘De dertien maanden van het jaar’, met teksten van Willem Wilmink op muziek van Tony Vos, neemt de luisteraar mee naar het leven van een adolescent en diens eerste verliefdheid.

'De dertien maanden van het jaar' met Angela van Rijthoven & Peter Mingaars
Typische Willem Wilmink-thema’s komen terug in de teksten: ruzie, liefde, opgroeiende kinderen en kerstmis. De liedjes worden aaneengeregen door gedichten van Wilmink en grappige persoonlijke anekdotes over de puberteit. Tussen de liedjes door vertellen Angela en Peteranekdotes uit het leven van Willem Wilmink en dragen ze gedichten en korte verhalen voor. Luister aandachtig en geniet!

Angela van Rijthoven (zang)
Angela van Rijthoven frontvrouw van 'How about Rita?', zangeres bij 'Jazzconnection', zangdocent en geautoriseerd CVT-docent.

Peter Mingaars (gitaar)
Peter Mingaars was vroeger docent jazzgitaar en jazzgeschiedenis aan het conservatoria in Amsterdam en Tilburg. Ook was hij 20 jaar lang de vaste gitarist in Caoutchouc, waarbij hij op vele podia's en festivals heeft gespeeld.

Tijden en prijzen
Kaarten a € 10,00 zijn verkrijgbaar via de informatiebalie van Kunstmoment, aan de deur of te reserveren via www.nijenhuiswesterflier.nl
Zaterdag 21 oktober: 20.15 uur
Zondag 22 oktober: 14.30 uur
'De dertien maanden van het jaar' is een klein programma van ongeveer een uur.

Of bekijk de website www.kunstmomnetdiepenheim.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Huis Westerflier

Adres
Deventerdijk, 7478RR Diepenheim
Website
www.nijenhuisenwesterflier.nl/geschiedenis_wf.html

Tip je vrienden

facebook twitter