Goors School- en Volksfeest

Tijdens het Goors School- en Volksfeest is Goor vier dagen in de ban feest. Kermis met veel attracties, muziek, kinderoptocht en op zondag de grote optocht met als afsluiter de Goorse Rellie.

Vier dagen is Goor in de ban van feestvieren. Kermis met vele attracties is donderdag vanaf 15:00 geopend, de overige dagen vanaf 14:00.

Programma:
Donderdag 21 juni
Op donderdagavond van 21.00 tot 01.00 uur treed Fat Skool op. Deze gelouterde muzikanten maken er weer een geweldige muzikale avond van met een repertoire waar echt alles voorbijkomt.

Vrijdag 22 juni
Traditiegetrouw de opening van het feest om 16.00 uur met aansluitend het borreluurtje voor de Goorse bedrijven met Reflexxion. In de avond van 19.00 tot 21.00 kan er gedweild worden in de tent met de Jigger Bigger Band, deze band bestaat uit 14 enthousiaste muzikanten die met veel power, passie en vuur van elk optreden weer een spectaculaire gebeurtenis maken. In de late uurtjes van 21.00 tot 02.00 kan er door worden gebracht met de coverband Session, deze band zit met boordevol interactie, de hele show is namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van het optreden. Een echte beleving!

Zaterdag 23 juni
Het grote Schoolfeest-Familie-Festijn van 16.00 tot 19.00 met muziekvereniging Apollo. Van 19.00 tot 21.30 komt Roel Zweers, hij is Tiroler DJ Marc Wiese, en draait solo in binnen- en buitenland. Hij draait in vlot tempo de allerbeste volkstumliche muziek, schlagers en apres-skihits uit de Alpenlanden en is altijd op zoek naar een nieuw volumerecord. En als afsluiter 21.30 tot 02.00 uur met de act, band en liveshow van X-Static, deze band speelt gave shows, en hebben een fantastische lichtshow, topkwaliteit geluidsapparatuur en gedreven mensen op (en om) het podium.

Zondag 24 juni
Op de slotdag is er een Groot Allegorische Optocht, het thema van dit jaar is De Overtreffende Trap vanaf 11.00 uur. Om 15.00 tot 19.30 is de PPM Band aanwezig, altijd feest met een vet gouden rand! Om 19.30 is de prijsuitreiking van de optocht, aansluitend sluit het Goors School- en Volkfeest af met de PPM Band.

Entree is alle dagen gratis!

Of bekijk de website www.schoolfeest.com/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Schoolfeestweide

Adres
De Höfte, 7471DK Goor

Tip je vrienden

facebook twitter