Small Talk

Small Talk: Braziliaans klinkende Liefdesbrieven gezongen in het Nederlands door Saskia Jonker begeleid door de rijke harmonieën uit de ukelele van Maxim Baghuis.

Small Talk
Saskia en Maxim van duo Small Talk maken klankvertalingen die zo poëtisch zijn dat ze je elke keer weer tot nieuwe gedachten brengen. Temperamentvolle zuid Amerikaanse muziek met een zwoele stem die verwarrende woorden zingt, een instrument dat verbaast. Kom ervaren en je verwonderen.

De Woeste Wieven
Neem vandaag een kijkje bij de verrassend vernieuwend en prachtig verbouwde Woeste Wieven op de eeuwenoude, met de tijd mee veranderde en gegroeide plek. De Woeste Wieven staat voor comfortabel en knus, om uit te rusten, te genieten of om zich te ontwikkelen. Een plek waar gewerkt wordt om de mens te voeden. Geestelijk, maar ook met heerlijke ontbijten of lekkere wijntjes. Ervaar zelf de sfeer, breng een bezoek en kom logeren in één van de luxe B&B kamers bij de Woeste Wieven op Erve Bonkert.

Kaarten
Kaarten a € 12,50 zijn verkrijgbaar aan de zaal of via de website www.de woestewieven.nl. Wie wil kan tot in de late uurtjes blijven en er eventueel een heerlijk verblijf in een van de nieuwe luxe kamers met ontbijt aan vastknopen. Reserveren voor de overnachting is gewenst.

Of bekijk de website www.dewoestewieven.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Bed & Breakfast De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Adres
Deldensestraat 11, 7478PG Diepenheim
Telefoon
06-20848424
E-mail
Website
www.dewoestewieven.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter