Höftedagen Hengevelde

Twee weekenden Höftedagen! Feest! De zomerfeesten van Hengevelde zijn een begrip en trekken jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers.

Het programma is als volgt:
Vrijdag 8 juni: Bedrijvenuurtje met live muziek, de muziek zal worden verzorgd door DJ Ivar en de band Don’t Shoot.
Zaterdag 9 juni: Grootste kantinefeest van Nederland, het feest barst los vanaf 20:00. Entree € 10,-. Meer informatie en tickets: www.grootstekantinefeest.nl/
Zondag 10 juni: Autorodeo en Høken met de Heinoos, de autorodeo begint op zondagmorgen om 10.00 uur. Entree € 7,50. Dit entreebandje geeft ook toegang naar de feesttent.

Vrijdag 15 juni: Hengeveldse avond om 20:30 uur start de avond met Rock en Roll uit de sixties met de band Explosion Rockets.
Zaterdag 16 juni: Familie Matinee, een bonte middag die in het teken staat van plezier en vertier voor kinderen, maar ook zeker voor opa en oma. En in de avond kan je dansjes wagen op de muziek van Chef Special, The Partysquad,Pyrodox, Moombahteam en Childsplay en nog veel meer..
Zondag 17 juni: De zondag uit, met straattheater, muziek, markt, vaderdag, kinderboerderij, vretterie-je en gesnoef. Dit jaar gratis toegang op zondag 17 juni 2018!

Voor meer informatie omtrent het programma of het bestellen van kaarten: www.hengevelde.nl.

Kaarten kunnen ook worden gekocht aan de dagkassa tijdens het evenement.

Of bekijk de website www.hengevelde.nl/programma/

Wanneer

  • 15 jun - 17 jun 2018
    • elke vrijdag
    • elke zaterdag
    • elke zondag

Locatie

Centrum

Adres
Goorsestraat, 7496AB Hengevelde
E-mail
Website
www.hengevelde.nl

Tip je vrienden

facebook twitter