Toneel: Festen

In 2018 viert Toneelvereniging Ons Genoegen haar 100-jarig bestaan en begint dit jubileumjaar met de voorstelling: Festen. De regie ligt in handen van Harry Zandjans.

Festen
Succesvol zakenman Helge Klingenfeldt-Hansen wordt 60 en geeft een feest voor zijn familie in zijn eigen hotel. De zelfmoord van dochter Linda enige tijd daarvoor mag de feestvreugde niet drukken. Maar vanaf het moment dat Christiaan, de tweelingbroer van Linda, een speech houdt, verandert het feest in een familiedrama zonder weerga. De speech is het relaas van seksueel misbruik van Linda en Christiaan door vader Helge. Iedereen is geschikt maar niemand wil het geloven.

Festen is Deens voor Feest. Naar de gelijknamige film van Thomas Vinterberg.

Kaarten
Kaarten a € 7,50 zijn online te reserveren via www.herbergdepol.nl of aan de balie bij Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, te Diepenheim.

Ons Genoegen 100 jaar
Het beoefenen en bevorderen van de toneelspeelkunst in de ruimste zin van het woord.
Op 18 november 1918 werd de vereniging opgericht door de heren H.C. v.d. Berg, W. Brinkers, A.G. Caron en A.H. Koop. De eerste voorstelling in 1919 werd gespeeld in de zaal van A.H. Koop, daarna decennia lang bij Roelofsen en vanaf 2015 bij Herberg de Pol waar op 11, 12,13 en 14 januari 2018.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Kaarten verkrijgbaar bij Herberg de Pol.

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter