Heerlijcke Vintage

Heerlijcke Vintage, dé ontmoetingsplek waar liefhebbers op zoek zijn naar net dat ene kledingstuk of product waar ze al langer naar zochten. De mooiste vintagewinkels van Oost Nederland brengen een divers en exclusief aanbod mee naar de Heerlijcke Vintage in Diepenheim

Vintage is een chique woord voor 2e hands en wordt gebruikt voor tijdloze kleding van uitmuntende kwaliteit van een aantal jaren oud. De meest bijzondere vintagewinkels uit het oosten van Nederland presenteren hun mooiste voorjaars- en zomerkleding, tassen, schoenen, sjaals en hoeden tijdens de Heerlijcke Vintage in Diepenheim.

Modeshow
Om 14.00 en 15.30 uur wordt deze kleding geshowd. Er is een catwalk door het hele gebouw, zodat je niets hoeft te missen.

Ook aan de mannen is er gedacht. Er is een grote collectie vinyl en er zijn nostalgische solexen te bewonderen. Er is tevens een verzameling van attributen van het Nederlandse leger van rond 1940.

Wil je iets bijzonders, wil je iets anders? Kom naar Diepenheim om onder het genot van heerlijcke 60/70-er jaren muziek de leukste en hipste kleding te scoren.

Wanneer

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Inclusief een kopje koffie/thee.

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter