Toeristische Markt

in Herberg de Pol

prijs
gratis
locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Weet je eigenlijk wel wat er allemaal te doen is in de (Hof van) Twente? Laat je op deze toeristische markt informeren over allerlei activiteiten voor een leuke dag uit met of zonder overnachting!

Ben je van plan om een gezellig uitje te organiseren voor familie, vrienden, werk of jouw vereniging? Kom dan naar deze markt! Ondernemers, attracties en VVV's informeren je graag over de mogelijkheden.

De Toeristische Markt vindt plaats op zaterdag 24 maart 2018 van 13.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Op de markt staan onder meer verschillende ondernemers, musea, horeca, fietsverhuur en verblijfadressen uit de Hof van Twente en omstreken om het toeristisch product onder de aandacht te brengen.

Nog deelnemen aan de markt?
Er is nog plaats! Neem voor meer informatie contact op met VVV Hof van Twente via 074-3766444 of promotie@vvvhofvantwente.nl.

Bezoek de markt ook!
Je bent van harte welkom om de Toeristische Markt tussen 13.00 en 16.00 uur te bezoeken in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De toegang is gratis.