Politiek in De Pol: Sybrand Buma

met Laurens van der Velde en Alice Olde Reuver of Briel

prijs
€ 5,00
locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 wordt georganiseerd.

CDA leider Sybrand Buma is zondag 18 februari 2018 te gast in de nieuwe aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. Andere sprekers zijn Laurens van der Velde (lijsttrekker PvdA Enschede) en Alice Olde Reuver of Briel (lijsttrekker D66 Hof van Twente).

Sybrand Buma is sinds 2002 lid van de Tweede Kamer voor het CDA, en is sinds 2010 fractievoorzitter. Na de recente kabinetsformatie koos hij ervoor in de Kamer te blijven en geen minister te worden in het kabinet Rutte-3. Sinds vorig jaar profileert Buma zichzelf steeds meer als beschermheer van de Nederlandse identiteit. Met Buma spreken we over de overgang van oppositie- naar coalitiepartij en de kansen van het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart.

Laurens van der Velde is fractievoorzitter voor de PvdA in Enschede en tevens lijsttrekker voor zijn partij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA, ooit oppermachtig in Enschede, zit met 5 zetels in de oppositie. De komende jaren wil hij de PvdA steviger verbinden met de stad.

De laatste gast, de Diepenheimse Alice Olde Reuver of Briel, lijsttrekker van D66 in de gemeente Hof van Twente, houdt de maandelijkse pitch. Zoals elke maand is er ook voor het publiek gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ook de vaste columniste Alexa Gratama is weer van de partij. Presentator is Hans Verbeek.

Locatie en kaartverkoop
Kaarten zijn te reserveren via www.herbergdepol.nl of telefonisch via 0547-352911. Politiek in de Pol is op zondag 18 februari 2018 om 17.00 uur in Herberg de Pol te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur.

Over Politiek in de Pol
Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.