Streekmarktconcert

Cultuurvrienden Oude Blasius organiseert van maart tot november 10 streekmarktconcerten om talentvolle jeugdige musici een podiumplek te geven.

Thema: Van Bach tot Tango

De aimabele en inspirerende professional Robert Windak en zijn fraaie leerlingen. Een kwartet met piano, twee 1e violen en één 2e viool. Robert Windak, is aanvoerder van de tweede vioolgroep van het Orkest van het Oosten. Hij speelt met de ArtEZ-studenten Trienke Dijkstra en Liselotte Nijhof op viool. En de vleugel zal klinken. Robert Windak is ook eerste violist van het Valerius Ensemble. Liselotte Nijhof, 21 jaar, zit in het 3e jaar van de Opleiding Docent Muziek van ArtEZ Enschede. Zij is sinds dit jaar concertmeester bij Symfonia Jong Twente.

Trienke Dijkstra, 26 jaar, is concertmeester van het Oost-Nederlands Symfonieorkest. En lid van Vocaal Ensemble Cordier. Bovendien dirigeert ze de koren Spirit Wierden, Quo Vadis Nijverdal en Del Core Delden. Aan de Yamaha-vleugel zien we een prima pianist en er is hoogstwaarschijnlijk versterking vanuit het Valerius Ensemble. Op het programma staan werken van o.a. Bach, Massenet, Albeniz en Gardel. En een verrassende toegiftdeel.

Kaartverkoop
Er is geen voorverkoop. Kaarten zijn alleen te verkrijgen onder de toren in de kerk, vanaf 12:30 uur. Voor leden van de vereniging, op vertoon van hun ledenpas 2018: € 4,00. Voor niet-leden: € 6,00.

Wanneer

Prijzen

  • € 6,00 Entreeprijs

Voor leden van de vereniging, op vertoon van hun ledenpas 2018: €4.

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter