Toneel in het Esbrook

Dit jaar staat de Toneelvereniging Midden Twente in het Esbrook met het blijspel, Ben jij mijn Dochter? Een heerlijk luchtig, komisch en doldwaas blijspel dat gebracht wordt op een manier zoals alleen Toneelvereniging Midden Twente dat kan.

Het blijspel gaat over een alleenstaande vrouw, Loise Burggraaf die bemiddeld en van goeie afkomst woont samen met Niels, haar aangenomen zoon en personeel in een groot landhuis. Door een ongelukkig afgelopen affaire in haar jeugd is zij verbitterd geworden wat zij op haar personeel schijnt af te reageren. Het personeel bestaat uit een dienstmeisje Jenny en de tuinman/chauffeur Jip zijn echter best tegen de buien van mevrouw opgewassen. Maar Niels lijdt vaak onder haar nukken. Niels is sinds enkele dagen verliefd op een meisje Sylvia. Loise heeft echter andere plannen en wil hem koppelen aan Bella, de dochter van mevrouw Rademaker. Als mevrouw Rademaker met dochter Bella op bezoek komt moet Niels alle zeilen bijzetten om Bella van het lijf te houden wat voor komische situaties zorgt. Er komt regelmatig een ietwat geheimzinnige zwerver/scharensliep/klusjesman binnenvallen die het goed met het personeel kan vinden.

Dan is er ook nog een man van adel in het spel waar Loise verliefd op schijnt te zijn en die de erfenis van Niels in gevaar zou kunnen brengen, en ook het baantje van Jip en Jenny. Dan moet er iets bedacht worden en spannen ze allemaal samen om Loise van dat idee af te brengen, maar of dit allemaal lukt? Dat zie je op 2 en 9 februari 2019 in het Esbrook.

Toegangskaarten zijn te bestellen, €7,50 voor volwassenen, €6 voor 65+ en €5 voor kinderen t/m 12 jaar. De kaarten zijn te bestellen via of bel naar Ruben Eijsink: 074-3764321.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 7,50 Entreeprijs Volwassenen
  • € 6,00 Entreeprijs senioren (vanaf 65 jaar)

Locatie

Buurtschapvereniging het Esbrook

Adres
Schoolstraat 3a, Deldenerbroek

Tip je vrienden

facebook twitter