Soundtrack of Heimat/Homeland

Op vrijdag 18 januari geeft het Loket een eenmalig live optreden van Soundtrack of Heimat/Homeland. Doorlopend te horen en te beleven. Je kan meedoen aan het project door geluid, beeld, foto of gesprek.

Heimat/Homeland lab op locatie
Wat verbindt ons met thuis? Welke beelden en associaties komen boven drijven bij het nadenken over je eigen thuis? En heeft ‘thuis’ een eigen geluid (soundtrack)? En wat als je je huis moet verlaten voor een nieuw thuisland? Deze vragen stellen de kunstenaars aan bezoekers, geïnteresseerden tijdens de Soundtrack. Bezoekers worden uitgenodigd binnen te komen om naar de soundtrack muziek te luisteren en als het mogelijk is zelf iets in te brengen dat kan variëren van een gedicht, een verhaal, foto, een spreekwoord etc. of mee te werken aan een kort interview zodat de kunstenaars persoonlijke perspectieven op het begrip thuis kunnen verzamelen.

Resultaat
Met deze informatie aangevuld met geluiden, foto’s en opnames, stellen zij meerdere films samen. Deze films zullen aan het eind op div. locaties in het gebied worden vertoond met een live soundtrack.

Of bekijk de website www.mikc.nl/#0

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

MIKC | Perron 1

Adres
Stationsweg 5, 7491AP Delden
Telefoon
06-14268299
E-mail
Website
www.mikc.eu/

Tip je vrienden

facebook twitter