Grand café `t Wapen van Markelo

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Grotestraat 1, 7475AZ Markelo

Grand café `t Wapen van Markelo

‘t Wapen van Markelo staat garant voor kwaliteit en gezelligheid. Restaurant ‘t Wapen van Markelo gelegen in het hartje van Markelo.

Lunchen

Overdag bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom voor een heerlijke lunch. De gerechten van de lunchkaart zijn tot 17.00 uur verkrijgbaar.

Dineren

Vanaf 17.00 uur kunt u dineren in het sfeervolle restaurant of in de gezellige serre. In de zomermaanden kunt u ook heerlijk buiten zitten op ons mooie terras, waar u ‘s avonds nog urenlang goed kunt vertoeven bij onze heaters.

Er worden verschillende vlees- en visgerechten geserveerd, daarnaast wordt er rekening gehouden met vegetarische gasten en overige wensen, zoals bij een glutenallergie. Iedere maand staat er een heerlijk drie-gangenmenu op de kaart voor slechts € 25,00. Ook binnen dit menu is het mogelijk om aanpassingen te doen, zodat het aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Catering

Ook buiten het restaurant Café ‘t Wapen van Markelo kunt u gebruikmaken van onze expertise en service. Graag verzorgen wij uw catering op elke door u gewenste locatie. Diner, bedrijfsfeest of verjaardag, zakelijk of privé, geef uw zorgen uit handen en laat ons uw catering verzorgen.