HofMarketing

De zelfstandige marketingorganisatie die Hof van Twente beter op de kaart gaat zetten op het gebied van wonen, werken/ondernemen en recreëren.

Partner worden?

Sluit aan en draag ook bij!

HofMarketing heeft promotiepakketten opgesteld waarin de vertrouwde VVV diensten zijn opgenomen, aangevuld met nieuwe ontwikkelingen en input van ondernemers. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om de promotie op maat samen te stellen. Door te kiezen voor een promotiepakket, bouwt u ook mee aan het vermarkten van Hof van Twente. Speciaal voor de toeristische sector zijn er nu combinatiepakketten samen met Twente Marketing.

Download hier de flyer met informatie over de pakketten van HofMarketing en de combinatiepakketten met Twente Marketing.

Samenwerking is essentieel
Uw deelname is cruciaal om de samenwerking succesvol te houden, de gestelde doelen te behalen en zo de doorontwikkeling van de vrijetijdseconomie in Hof van Twente te ondersteunen. Met elkaar kunnen we veel meer bereiken! Hierbij werkt HofMarketing samen met verschillende partners.

Als partner draagt u bij aan de promotie van Hof van Twente.

HofMarketing vestigt zich in Goor

Vanaf 1 mei huurt de nieuwe Stichting HofMarketing kantoorruimte in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. Directeur Wilco de Jong is uitermate tevreden met deze mooie functionele plek in het hart van de gemeente Hof van Twente.

HofMarketing gaat het wonen, werken en recreëren in de gemeente Hof van Twente nog beter vermarkten. De bijbehorende marketingstrategie en het financieringsmodel om dit te bereiken krijgen steeds meer vorm. Het streven is om medio mei de nieuwe huisstijl te lanceren en voor de zomer het marketingplan in concept gereed te hebben.

VVV Hof van Twente wordt onderdeel van HofMarketing. Om de lijntjes in de nieuwe organisatie kort te houden, gaat de afdeling marketing van de VVV binnen afzienbare tijd ook gebruik maken van de ruimte in Goor. Hiermee worden de huidige promotionele taken en het lokale gastheerschap gewaarborgd. De bestaande structuur van VVV Informatiepunten, medewerkers en vrijwilligers blijft in tact. Lees meer

HofMarketing vanaf april van start

met directeur Wilco de Jong

Vanaf april gaat stichting HofMarketing van start, de zelfstandige marketingorganisatie die Hof van Twente beter op de kaart gaat zetten op het gebied van wonen, werken/ondernemen en recreëren. Citymarketeer Wilco de Jong is aangesteld om de profilering van Hof van Twente handen en voeten te geven. Frans Schuitemaker, voorzitter van de Raad van Toezicht: “De Hof is een prachtig gebied dat veel te bieden heeft. Als we dat goed vermarkten, dan hebben inwoners en ondernemers daar alleen maar profijt van. Met de oprichting van HofMarketing zetten we een flinke stap in de goede richting. Samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen gaan we Hof van Twente actief promoten bij de doelgroepen die voor ons gebied belangrijk zijn. Met Wilco de Jong als directeur hebben we een ervaren gebiedsmarketeer gevonden die weet wat ons te doen staat. We hebben er alle vertrouwen in!” Lees meer