Nieuws

 1. Blogger en vlogger in Hof van Twente!

  Mirre was afgelopen najaar 2018 op reis in Hof van Twente, in acht dagen heeft ze de veelzijdigheid van het prachtige Hof van Twente ontdekt en heeft alle unieke kernen bespeurd. Wandelen door de Kasteeltuin van Twickel en museum No Hero, toeren in een oude eend langs de Diepenheimse galerieën tot aan trekker rijden bij de boer en wijn drinken bij Wijngaard Hof van Twente.

 2. Familie Arshid uit Delden wint VVV Cadeaukaart!

  Tijdens de afgelopen editie van Kleurrijk in de Hof in Goor, heeft HofMarketing een quiz samengesteld met kennis over Hof van Twente
  inclusief enkele open vragen zodat HofMarketing kan proeven wat er leeft onder de inwoners.

 3. VVV Hof van Twente definitief onderdeel HofMarketing

  VVV Hof van Twente wordt definitief onderdeel HofMarketing Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 juni jl. hebben de aanwezige leden unaniem ingestemd met het overhevelen van de VVV activiteiten naar de stichting HofMarketing. Hiermee wordt VVV Hof van Twente per 1 juli a.s. onderdeel van de stichting HofMarketing die begin april is opgericht en is het lokale gastheerschap in Hof van Twente gewaarborgd.

 4. Stageplaats beschikbaar bij HofMarketing

  HofMarketing heeft zich ten doel gesteld het stimuleren van het wonen, werken en recreëren naar en binnen Hof van Twente. Hierbij wordt er samengewerkt op (Eu)regionaal, provinciaal, landelijk en thematisch gebied met als doel om de kernkwaliteiten in de gemeente Hof van Twente te versterken. VVV Hof van Twente is vanaf 1 juli jl. onderdeel geworden van deze nieuwe stichting. Voor de periode september 2018-januari/februari 2019 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair.

 5. Restauratie Bakkersfiets de concurrent voltooid

  Na bijna drie jaar hard werken is de restauratie van bakkersfiets “de concurrent” van Museumboerderij Wendezoele voltooid. Afgelopen zaterdag 2 juni heeft de restaurateur Edwin Elfring de prachtig opgeknapte fiets in het bijzijn van vrijwilligers, sponsoren en bezoekers, officieel terug overhandigd aan de Wendezoele.

 6. HofMarketing van start met nieuwe huisstijl

  Op vrijdag 1 juni jl. heeft directeur Wilco de Jong de nieuwe huisstijl van HofMarketing onthuld en een tipje van de sluier opgelicht van de concrete activiteiten die uitgevoerd gaan worden. De huisstijl is gerealiseerd door een unieke samenwerking van negen creatieve bureaus uit Hof van Twente en zal campagnematig zichtbaar worden onder de vlag wij zijn de hof.

 7. HofMarketing vestigt zich in Goor

  Vanaf 1 mei huurt de nieuwe Stichting HofMarketing kantoorruimte in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. Directeur Wilco de Jong is uitermate tevreden met deze mooie functionele plek in het hart van de gemeente Hof van Twente.

 8. Das Andere Holland: Duitse marktbewerking 2018/2019

  Nederland heeft in 2017 bijna 5,2 miljoen vakantiegangers uit Duitsland
  mogen ontvangen. Daar mogen de vele Duitse dagbezoeken aan Nederland
  nog bij worden opgeteld. De verwachting is dat het inkomend toerisme de
  komende jaren blijft groeien, vooral uit de aangrenzende deelstaten Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Om die reden investeren Gelderland en Overijssel gezamenlijk in de Duitse marktbewerking in betreffende regio’s. Zij presenteren zich onder de naam Das Andere Holland.