Bed & Breakfast

Overnachten in een Bed & Breakfast? Hof van Twente heeft gastvrije, romantische, voordelige en bijzondere B&B's.

 1. Bed & Breakfast Reggedal

  Bed & Breakfast Reggedal

  Adres
  Grotestraat 40, 7478AD Diepenheim

  Aan de Grotestraat 40 in hartje Diepenheim, kunt u overnachten in het riante, totaal in stijl gerenoveerd, herenhuis Reggedal gebouwd rond 1886. De Bed & Breakfast biedt plaats aan maximaal zeven personen.

 2. Bed and Breakfast den Soeten Inval

  Bed and Breakfast den Soeten Inval

  Adres
  Marktstraat 16, 7491 AW Delden

  Bent u van plan een paar dagen of langer heerlijk te genieten in een rustige karakteristieke en groene omgeving ? Dan is Bed and Breakfast ‘den Soeten Inval’ middenin de oude kern van Stad Delden, gehuisvest in een gemeentelijke monument voor u het juiste adres.

 3. Gastenboerderij De Ziel

  Gastenboerderij De Ziel

  Adres
  Deventerdijk 5, 7478RR Diepenheim

  In 2004 zijn Hanneke en Paul Caumanns begonnen met gastenboerderij De Ziel. De sfeervolle en karakteristieke accommodatie is gelegen op het landgoed Westerflier bij het kastelen en kunststadje Diepenheim. Door de aanwezigheid van 6 landgoederen met kastelen en prachtige boerderijen is het oude cultuur landschap vrijwel onaangetast. U zult hier volop rust,stilte, natuur en cultuur vinden.

 4. Gasterij De Beiert

  Gasterij De Beiert

  Adres
  Kuipersweg 9, 7495TV Ambt Delden

  Gasterij De Beiert in Ambt Delden is een luxe Bed & Breakfast gelegen middenin het Twentse coulisselandschap.

 5. Thils Bed and Breakfast

  Thils Bed and Breakfast

  Adres
  Kwartierdorpsweg 1, 7495PB Ambt Delden

  De bed and breakfast van Mathilde Ottenschot is gelegen tussen het landgoed Twickel en het landgoed Weldam, in de buurtschap Wiene, gelegen in de gemeente Hof van Twente.

 6. Ayurveda Twente

  Ayurveda Twente

  Adres
  Goorsestraat 49, 7496AC Hengevelde

  Ayurveda Twente is een Ayurvedisch kuuroord gelegen in het hart van een beschermd bosgebied in Hof van Twente, provincie Overijssel.

 7. Droste's boerderijlodges Dubbelinks Havezathe

  Droste's boerderijlodges Dubbelinks Havezathe

  Adres
  Meijerinkveldkampsweg 10, 7495 VB Ambt Delden

  Dubbelinks Havezathe, onderdeel van landgoed Twickel, bestaat uit een veestal met hierin 4 identieke lodges en een familielodge geschikt voor 8 personen. Op de locatie zijn kleine dieren aanwezig, zoals kippen en schapen. Zelf mag je ook jouw huisdier meenemen!

 8. Landgoed Kolhoop

  Landgoed Kolhoop

  Adres
  Kolhoopsdijk 1, 7475TL Markelo

  Vakantieboerderij Landgoed Kolhoop is een 18e eeuwse boerderij die in 2008 gerestaureerd en verbouwd is tot groepsaccommodatie, Bed & Breakfast en vergaderlocatie. Zeer geschikt voor familieweekenden, reünies, meerdaagse vergaderingen of een gewone vakantie.

 9. B&B Het Kokhoes

  B&B Het Kokhoes

  Adres
  Borkeldweg 13, 7475 RW Markelo

  Bed and Breakfast Het Kokhoes is gelegen nabij natuurgebied de Borkeld. Niet alleen u zelf bent welkom, ook voor uw paard is er een "slaapplaats".

 10. De Haverkamp

  De Haverkamp

  Adres
  Stationsstraat 28, 7475AM Markelo

  Op zoek naar de geschikte locatie voor uw bruiloft, huwelijksfeest, verjaardagspartij, vergadering, congres of evenement? De Haverkamp biedt met de ruime kennis en ervaring de geschikte locatie waar u naar op zoek bent.

 11. Landgoed Nieuw Kagelink

  Landgoed Nieuw Kagelink

  Adres
  Markveldseweg 8a, 7478PN Diepenheim

  Op Nieuw Kagelink logeert u op het landgoed. Geniet 's avonds van de rust en stilte van Markvelde, nabij Diepenheim, en wordt de andere morgen wakker met de natuur van dit unieke stukje Twente.

 12. Erve de Bosch

  Erve de Bosch

  Adres
  Grootholdsweg 3, 7497 MS Bentelo

  Bed & Breakfast Erve de Bosch is gelegen aan de Grootholdsweg 3 te Bentelo, in de gemeente Hof van Twente. Prijstechnisch is de locatie een erg voordelige slaapmogelijkheid in een prachtige boerderij op één van de mooiste en groene karakteristieke plekken in Nederland.

 13. Herberg De Kemper

  Herberg De Kemper

  Adres
  Kemperweg 4, 7475SX Markelo

  Een gastvrij welkom bij Herberg De Kemper! Wilt u smaakvol dineren of logeren in een authentieke boerenhoeve, temidden van prachtige natuur? Maar dan wel voorzien van alle luxe en comfort? Dan bent u bij Herberg de Kemper op het juiste adres!

 14. B&B het Morshuis

  B&B het Morshuis

  Adres
  Kleidijk 4, 7478PD Diepenheim

  Dit gezellige bed & breakfast in het buitengebied van Diepenheim heeft vier ruimte appartementen met eigen badkamers. Hier komt u echt tot rust!

 15. B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  Adres
  Grote Looweg 4, 7495TL Delden

  Bed en Breakfast Hoeve de Haar ligt midden in het mooie Twente, op het prachtige landgoed Twickel. Hoeve de Haar is een officiële gemeentelijke trouwlocatie.

 16. Bed & Breakfast Twentse Barones

  Bed & Breakfast Twentse Barones

  Adres
  Goorseweg 49b, 7478BC Diepenheim

  Hier bent u de koning te rijk! Naast een mooie, ruime kamer in deze Bed & Breakfast kunt u ook genieten van prachtige natuur en historisch Diepenheim.

 17. De Bolderie

  De Bolderie

  Adres
  Larenseweg 72, 7475PX Markelo

  De Bolderie is een gemoedelijke b&b prachtig gelegen in het buitengebied van Markelo. De Bolderie heeft 2 nieuwe en ruime kamers met douche en toilet, eigen keukentje voor klein gebruik en een zithoek. Kom en ervaar de Twentse gastvrijheid.

 18. Erve Boskott-n

  Erve Boskott-n

  Adres
  Blokstegenweg 5, 7495TK Ambt Delden

  Uitrusten ontspannen en genieten Dat kan in Azelo op Erve Boskott'n. De naam is van oudsher een bijnaam.

 19. Gasterij de Tuinen

  Gasterij de Tuinen

  Adres
  Raadhuisstraat 13, 7478 AG Diepenheim

  Laat u verwennen in het kleinste hotel van Twente, pal gelegen aan de Tuine van Diepenheim. De locatie is ook zeer geschikt voor vergaderingen en voor kleine feestjes to 50 personen.

 20. Lodge Erve Odinc

  Lodge Erve Odinc

  Adres
  Seinenweg 2, 7475TA Markelo

  Op een rustige locatie in buurtschap Elsen vindt u Erve Odinc. U kunt hier een self-catering lodge huren, waarbij indien gewenst het ontbijt wel verzorgd kan worden. Vanaf het erf kunt u talrijke fiets- en wandelroutes oppakken.

 21. Twentekiek

  Twentekiek

  Adres
  Grote Looweg 9, 7495TL Ambt Delden

  Op zoover is Twentekiek beoordeeld met een 9.2 en is daarbij uitgeroepen tot beste van Overijssel! De vakantie verblijven liggen nabij Landgoed Twickel en zijn luxe ingericht en uitermate geschikt voor mindervaliden.

 22. 'n Appelhof

  'n Appelhof

  Adres
  Rijssenseweg 15b, 7475VE Markelo

  Op en top genieten van Twentse gastvrijheid? Dat kan bij B&K 'n Appelhof. Aan de rand van Markelo vindt u deze kleinschalige B&K met één slaapkamer.

 23. B&B Erve Brinkert

  B&B Erve Brinkert

  Adres
  Rijssenseweg 6, 7475VB Markelo

  Luxe Bed & Breakfast voorzien van eigen ingang, kitchenette, badkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en TV.

 24. Erve Meenderinkboer

  Erve Meenderinkboer

  Adres
  Zonneweg 1, 7475AA Markelo

  Aan de voet van de Markeloseberg ligt Erve Meenderinkboer Voor de paardensportliefhebbers biedt Erve Meenderinkboer u natuurlijk een unieke kans: ruiterkampen, buitenritten of een weekend paardrijden. Alles is bespreekbaar. Daarnaast is er verhuur van bungalows en Bed & Breakfast.

 25. Bed en Breakfast Markelo

  Adres
  Enkelaarsweg 4, 7475PL Markelo

  Altijd al eens in een authentieke Pipowagen willen slapen? Dan is dit uw kans! De Pipowagen staat in het weiland tussen de paarden en schapen en ligt midden in het prachtige Twentse landschap.

 26. B & B De Zevende Heuvel

  Adres
  Korhoenstraat 42, 7471NM Goor

  In één van de nieuwste woonwijken van Goor, gelegen in de prachtige gemeente Hof van Twente.

 27. Bed & Breakfast Erve Groot Avest

  Bed & Breakfast Erve Groot Avest

  Adres
  Oelerschoolpad 14, 7554 SR Hengelo

  Bed & Breakfast Erve Groot Avest vind je in één van de mooiste stukjes van Twente, namelijk op het landgoed Twickel. Je verblijft er in een van de karakteristieke Twickelboerderijen.