B&B het Morshuis

Adres
Kleidijk 4, 7478PD Diepenheim

B&B het Morshuis

Dit gezellige bed & breakfast in het buitengebied van Diepenheim heeft vier ruimte appartementen met eigen badkamers. Hier komt u echt tot rust!

De appartementen zijn gerealiseerd op de voormalige hooizolder. Het Binnenhof, is een gezellige eigen huiskamer met compleet ingerichte keuken en een ruime zithoek met tv en diverse spelletjes. Ideaal voor groepsovernachtingen (maximaal 16 personen), misschien in combinatie met een workshop. U heeft een eigen ingang en een ruime eigen parkeerplaats op het erf. Doordat de B&B door bossen is omzoomd is er een unieke stilte waar u heerlijk tot rust kunt komen. Prijs p.p.p.n € 42,50 incl. ontbijt en € 35,00 excl. ontbijt.

Midweek van maandagmiddag tot vrijdagmorgen per kamer: €225,00. Gratis gebruik van complete keuken en woonkamer. Inclusief, op een dag naar keuze, 1 royaal ontbijt voor twee personen met diverse streekproducten en een kopje koffie met iets lekkers bij aankomst.

Alle kamers, inclusief Binnenhof met compleet ingerichte keuken huren: €500,00 p.n. Maximaal 12 personen.

De 'Deel' is een karaktervolle ruimte voor het organiseren van workshops en gezelschapsspelen. Hier kan een gezelschap in alle rust ontbijten en gezellig samen zijn.

B&B het Morshuis is lid van Twentelogies.