Boerencampings & Minicampings

Hof van Twente kent een groot aantal kleinschalige boerencampings en minicampings. Gemoedelijkheid staat hier centraal. Je bent van harte welkom!

 1. Het Kleine Velthuis

  Het Kleine Velthuis

  Adres
  Luttekeveldweg 3, 7475RX Markelo

  Het Kleine Velthuis is een gezellige, rustige SVR-camping op twee kilometer afstand van het centrum van Markelo, gelegen in een uniek gebied met een rijk gevarieerd natuurschoon.

 2. De Broak

  De Broak

  Adres
  Schoneveldsweg 5, 7495PE Ambt Delden

  SVR Camping De Broak is ongeveer 1.5 hectare groot en biedt genoeg ruimte voor maximaal 15 caravans. De prijzen zijn conform de SVR richtlijnen.

 3. Mini-Camping De Keujer

  Mini-Camping De Keujer

  Adres
  Bovenbergweg 4, 7475ST Markelo

  In de prachtige omgeving, nabij de Friezenberg en natuurgebied de Borkeld, ligt Mini-Camping De Keujer. Hier kunt u echt genieten van Twentse gastvrijheid!

 4. Boerderijcamping De Wezel

  Boerderijcamping De Wezel

  Adres
  Kiefteweg 1, 7478RG Diepenheim

  Boerderijcamping De Wezel is een gezellige Vekabo-camping in Diepenheim. De prachtige campingplaatsen zijn verdeeld over drie velden met verharde plekken waardoor er een extra rustige sfeer ontstaat.

 5. Camping Koelert

  Camping Koelert

  Adres
  Oude Goorseweg 22a, 7478SC Diepenheim

  Op deze boerderij-camping in Diepenheim vindt u rust, ruimte en vrijheid doordat het is gelegen in het buitengebied. Op de boerderij zijn paarden, ezels en kleinvee aanwezig.

 6. SVR Camping De Bles

  SVR Camping De Bles

  Adres
  Brummelaarsweg 4a, 7475RJ Markelo

  Mini-camping "De Bles" is gelegen naast de verbouwde woonboerderij en bied plaats aan 20 caravans en/of tenten. De camping is ruim opgezet en biedt de nodige privacy.

 7. Camping 't Grasbroek

  Camping 't Grasbroek

  Adres
  Grasbroekweg 1, 7627RC Bornerbroek

  Camping 't Grasbroek, gelegen aan de rand van Bornerbroek, heeft een eigen recreatieplas met veel mogelijkheden.

 8. SVR Camping De Posse

  Adres
  Oude Postweg 1, 7472EA Goor

  De camping heeft 15 ruime plaatsen met elektriciteit, de plaatsen zijn deels omgeven met een heg. Bij De Posse is ook een Rustpunt.

 9. Camping De Kiefte

  Adres
  Kiefteweg 4, 7478RG Diepenheim

  Deze landelijk gelegen camping met royaal uitzicht op de Schipbeek, die zich door het Twentse landschap slingert, staat garant voor een vakantie die niet lang genoeg kan duren.