Vakantiewoning Fleerdiek

Vakantiewoning De Fleerdiek is een vier- tot zespersoons vakantiehuis met voldoende voorzieningen voor een rustige vakantie, waarbij genieten van de natuur voorop staat.

Begane grond:

Woonkamer met keuken en voldoende bestek, pannen en serviesgoed voor zes personen. De keuken is voorzien van gasfornuis, koelkast met kleine diepvries, magnetron en oventje. De gezellige houtkachel is prominent aanwezig in de kamer. Televisie met voldoende zenders via schotelantenne.

Badkamer met douche met toilet en slaapkamer met tweepersoons bed, voorzien van dekbedden. Je dient zelf hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen mee te nemen. In overleg (en tegen bijbetaling) kan hiervoor ook gezorgd worden.

Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden.

Buiten:

Ruim overdekt terras met houtkachel (brandhout aanwezig). Voor de kinderen zijn buitenspellen als jeu de boules, badminton, frisbees en een grote trampoline aanwezig. Het grote gazon voor het huisje geeft alle ruimte voor de kinderen om te spelen, daarnaast zijn er wandelpaden door de prachtige bloemenweide en door het omliggende bos.

Voor het huren van fietsen kun je contact opnemen met de eigenaar.

Kinderspeelgoed, spelletjes, puzzels, lectuur en literatuur is aanwezig. Tientallen folders, brochures, gidsen en kaarten zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen.

Of bekijk de website www.fleerdiek.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • (Indoor) speeltuin
  • Animatie hele seizoen
  • Honden toegestaan

Tip je vrienden

facebook twitter