Studio 6 ¾

Adres
Gelselaarseweg, 8, 8, 7475 PD Markelo

Studio 6 ¾

Vakantiewoning Studio 6 ¾ is gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving tussen Diepenheim en Lochem in de gemeente Hof van Twente.

Studio 6 ¾:
De hele begane grond is voorzien van vloerverwarming, ideaal voor de wat koudere dagen. De keuken is voorzien van inductiekookplaat, koelkast, magnetron en een Senseo koffieapparaat. De inloopdouche en het toilet zijn gescheiden en bevinden zich op de begane grond. De woonkamer is verdiept in het terrein aangebracht. Hierdoor kunt u rondscharrelende vogels op ooghoogte bekijken.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers, een ruime slaapkamer met een tweepersoons boxspring en op de tweede slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden.

Buiten:
De recreatiewoning ligt op het sfeervolle erf van een woonboerderij en is voorzien van een overdekt terras. Naast de recreatiewoning ligt ook een kleine boomgaard. In het voorjaar staan de fruitbomen in bloei en in het najaar kunt u zoveel appels en peren plukken als u wilt.

Binnen een straal van 3 km zijn al 4 restaurants te vinden. Binnen 10 km vindt u leuke plaatsjes zoals Lochem, Diepenheim , Gelselaar, Geesteren, Markelo en Borculo met diverse winkels, musea en restaurants. Allemaal prima per fiets bereikbaar. Grotere plaatsen zoals Deventer, Zutphen en Hengelo liggen binnen een straal van 25 km.