Kerstmarkt Diepenheim

In Diepenheim wordt een kerstmarkt gehouden in het centrum op het plein onder de platanen.Diverse kraampjes maken het erg gezellig. Om de sfeer te verhogen treden diverse zangkoren op.

Zondag 8 december verandert Diepenheim in een sprookjesachtig kerststadje. Met sfeervolle verlichting, kerstbomen, misschien zelfs wel een pak sneeuw en prachtig aangeklede kramen ademt het stedeke een en al kerstsfeer uit.Voor deze 18e editie van de kerstmarkt pakt iedereen extra uit. Zo'n 100 kramen zullen u verrassen met een bijzonder gevarieerd aanbod. Van kerstartikelen tot huis&tuin decoraties, van brocante tot delicatessen, van kunst tot mode etc. Het geheel wordt deze dag opgeluisterd door o.a. diverse koren, dansgroepen, de midwinterhoornbloazers, een spectaculaire vogelshow en niet te vergeten de kerstman zelf. Tevens zijn alle winkels en galeries open en is er deze dag een Kastelenwandeling, welke start om 11.00 uur vanaf Diepenheim Tourist info aan de Grotestraat.

Kortom: Laat u verrassen en kom naar de Kerstmarkt in overvalst landelijk Diepenheim! Een van de grootste en meest sfeervolle kerstmarkten in de regio.

Wanneer

Locatie

Plein onder de Platanen en Grotestraat

Adres
Grotestraat 49, 7478 AB Diepenheim
Telefoon
0547-35162
E-mail
Website
www.diepenheiminfo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter