Magisch Markelo

Op zaterdag 10 december staat Markelo in het teken van een sprookjesachtige, witte en vooral magische sfeer waarbij de nadruk ligt op de sprookjesachtige details.

Wat is er magischer dan een koude winterse avond met échte ijsprinsessen en vuurtjes waar je lekker kunt opwarmen?

Een indrukwekkende ontvangst van de Sneeuwkoningin met de lampionnenoptocht, het bijbehorende spannende toneelstuk en het inleveren van bijzondere wensen bij de wensboom, zijn erg leuke activiteiten voor kinderen.

Sneeuwkoningin en ijsprinsessen
Allereerst is er de aankomst van de prachtige Sneeuwkoningin en haar ijsprinsessen vanaf de Markelose berg richting de Martinuskerk waar in samenwerking met Toneelgroep Bilderdijk een sprookje wordt verteld. De kinderen lopen tijdens de tocht mee met lampionnen. Een prachtig schouwspel.

Wensboom
Tevens is er tijdens Magisch Markelo de Wensboom, een mooie, grote versierde kerstboom op het Kerkplein, waar kinderen de meest bijzondere en hartverwarmende wensen kunnen doen voor een ander die het écht nodig heeft. De Sneeuwkoningin kijkt samen met haar ijsprinsessen welke wensen zij kunnen vervullen. Hierbij staat de échte kerstgedachte voorop.

Kerstmarkt en muziek
Verder staat er een geweldige kermisattractie, waar kinderen lekker in rond kunnen draaien. Verschillende dieren lopen over straat, zoals schattige ezeltjes en er is een échte eendenhoeder! Er is live muziek op straat en een kerstmarkt met allerlei unieke en sfeervolle kraampjes.

De plaatselijke ondernemers van Markelo zorgen voor een uitstekende sfeer. Met verlichte kransen, witte kersthuisjes en witte kerstbomen ontstaat er een sprookjesachtige sfeer die de naam Magisch Markelo eer aan zal doen. Het hele gebeuren is gratis toegankelijk.

Ook meedoen aan de kerstmarkt? Neem dan contact op met Robert Spijker op 06-36184523, aanmelden kan tot 7 december a.s.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Grotestraat, Markelo

Tip je vrienden

facebook twitter