Compagnie Ici ‘bas met L’Envers

Op vrijdag 6 mei om 20.00 uur komt Compagnie Ici’bas uit Zwitserland naar het Binnenste Buiten Bos. Zij maken hun voorstelling af in Werkplaats Diepenheim en treden op voor Kunsten Op Straat.

Ici’bas (2 pers.) treden veelal buiten op met een multidisciplinaire voorstelling van dans en circus. De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten.

Op de hoek van de straat, een glimp van waanzin. Een cirkelvormig stukje kunstgras bevolkt door een acrobaat en een danser met een roestige emmer op zijn hoofd. Ze nodigen toevallige voorbijgangers uit om even stil te blijven staan en een hap frisse lucht te nemen. Een kleine, gezellige ruimte met een sereniteit die doet denken aan een natuurlandschap waarin we even het zicht op de kudde mogen verliezen. Een grasland gevuld met beelden, dan slagveld en dan weer speelplaats. Een ruimte-tijdcontinuüm tussen hond en wolf, tussen kindertijd en volwassenheid, tussen creatieve en vernietigende impulsen, tussen dans en circus. Een verhaal waar je in gezogen wordt.

Kaarten a € 5,00 per persoon zijn verkrijgbaar ter plekke aan de kassa en via Herberg de Pol: www.herbergdepol.nl. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Binnenste Buiten Bos

Adres
Kuimgaarden 15, Diepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter