Streekmarkt Twente

Elke eerste zaterdag van de maand vindt de streekmarkt plaats bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden. Kom ook en laat u verrassen door de Twentse producten!

De feestmaand is begonnen. In de mooiste tijd van het jaar draait alles rond de warmte en het gezellig samenzijn. We schrijven genieten in hoofdletters. Geurende pepernoten, verstilde klanken van de oaldn’n roop en spetterende oliebollen nodigen achtereenvolgens uit om van december een echt feest te maken, voor jezelf en voor elkaar.

Op zaterdag 3 december, van 9.00 tot 15.00 uur, kunt u inkopen doen voor pakjesavond, een heerlijk stukje stoofvlees meenemen voor een koude avond of plannen maken voor een mooi kerstdiner. Er is volop keuze in echt Twents scharrelvlees: ree, hert, fazant, haas en lam, maar ook kip, rund en varken. De producenten geven u graag advies en verzorgen uw bestelling voor een culinaire belevenis. Tevens wordt er extra aandacht gevraagd voor twee speciale smaakmakers: Twente honing en Tukker mosterd. Beide ingrediënten zijn onmisbaar in talloze dressings en marinades en hebben grote invloed op de smaakbeleving van het totale gerecht.

bij elke aankoop aan een kraam ontvangt u een lot. Wanneer u naam en telefoonnummer invult, maakt u kans op een rijkelijk gevulde tas met streekproducten. Helemaal gratis!

De streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter