Doe-tips

Winkelen in Hof van Twente. Ontdek hier de leukste winkels!

Geschreven door

Lionne

Leestijd 3 minuten 4867 x bekeken

Shoppen in de Hof? Jazeker! In de kernen van Hof van Twente vind je veel lokale winkels die jouw bezoekje meer dan waard zijn. Van kleding, schoenen en sieraden, antiek, brocante en vintage tot mooie interieurzaken en veelzijdige bloemenwinkels. Wandel ook eens binnen bij de bakker, slager, groenteboer of kaaswinkel en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment vol streekproducten. Je wordt gastvrij ontvangen én met veel enthousiasme en kennis geholpen. Lees verder voor de beste winkeltips in Markelo, Diepenheim, Goor en Delden!

Als je op zoek bent naar winkels waar je gastvrij wordt ontvangen en je kundig wordt geholpen, ben je in Hof van Twente aan het juiste adres! Je vindt in Hof van Twente verschillende winkels waar je terecht kunt voor de nieuwste trends op het gebied van mode, woonaccessoires en heerlijke Twentse lokale producten.

Complete outfits
De laatste modetrends vind je bij Efftink Mode of Henk van Loon Mannenmode in Delden, Qinn Womenswear of Landhuisliving in Goor. Wij weten zeker dat je hier slaagt, voor welke gelegenheid dan ook! Bij Schuurman Schoenen in Goor of De Monnink in Delden maak je de outfit compleet met trendy schoenen.

De laatste modetrends bij Landhuisliving
De laatste modetrends bij Landhuisliving

Op zoek naar een cadeautje?
Stap dan eens binnen bij Landhuisliving of Joos Wonen & Kado's in Goor. Bij Joos vind je een heel verrassend assortiment voor jong en oud. In Diepenheim kijk je je ogen uit bij de De Drie Kamers. De drie stijlvol ingerichte kamers staan vol met brocante en antiek uit voornamelijk Engeland, België en Frankrijk en kleine cadeautjes. In hartje Delden zijn Pand 2 en Het Arendshuys gevestigd, het ruime assortiment aan woon- en cadeau artikelen, tijdloze mode en -accessoires biedt voor ieder wat wils.

Unieke cadeaus bij Joos Wonen & Kado's in Goor
Unieke cadeaus bij Joos Wonen & Kado's in Goor

Puur eten en drinken
Liefhebbers van streekproducten mogen absoluut De Kaaswinkel in Markelo, Wijngaard Hof van Twente in Bentelo en de Landgoedwinkel van Twickel in Delden niet overslaan!

Zeg het niet alleen met bloemen
Van een mooi boeket wordt iedereen blij! Maar wist je dat de bloemisten in de Hof veel meer verkopen dan alleen boeketten? Potten, kaarsen, kandelaars, vazen, woonaccessoires. Je kijkt je ogen uit bij De Bloemerie en De Postkamer in Markelo of bij Nijhof in Delden.

Meer dan bloemen bij De Bloemerie in Markelo
Meer dan bloemen bij De Bloemerie in Markelo

Een mooie kaart, goed boek of leuk spel? Stap eens binnen bij Prins in Markelo, Boekhandel Struik, Primera de Bandijk of The Readshop in Goor. In Delden kun je terecht bij The Readshop Express. Goed om te weten: bestellen is vaak geen probleem!

Markten
Het is heerlijk struinen over de wekelijkse warenmarkt in Markelo (donderdagochtend), Goor (vrijdagochtend) of Delden (vrijdagmiddag). En wist je dat je op de eerste zaterdag van de maand het echte Twente kunt proeven op de Streekmarkt in het centrum van Delden? Een belevenis in vele opzichten.

Gratis parkeren
Het blijft bijzonder in Nederland: hier kun je nog gratis parkeren. Vaak zelfs vlak voor een winkeldeur. Let op! Voor enkele plekken heb je wel je blauwe parkeerschijf nodig. Vanuit het centrum ben je ook zo weer in het groen bijvoorbeeld bij één van de landgoederen.

Genieten bij de horeca
Tussendoor of na het shoppen is het heerlijk vertoeven bij de horeca die Hof van Twente rijk is. Geniet van een kop koffie, heerlijke lunch of uitstekend diner.
Bekijk hier alle locaties

Nog meer inspiratie
Plan snel een dagje winkelen in Hof van Twente! Wil je nog meer inspiratie?
Ontdek de winkels in Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo en Delden.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Lionne

Hi, ik ben Lionne. Opgegroeid in Diepenheim. Ik schrijf graag over Hof van Twente om mensen te inspireren en te overtuigen om een bezoek aan Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo of Delden te brengen.

Meer verhalen uit Hof van Twente

  1. Doe-tips

    Koningsdag vier je in Hof van Twente

    Geschreven door Lionne
  2. Doe-tips

    Sprookjespad Bentelo

    Geschreven door Lionne
  3. Doe-tips

    Traditie: kniepertjes bakken

    Geschreven door Lionne
  4. Doe-tips

    Kerstmarkten in Hof van Twente

    Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter