Kinderfilm: Julius in Winterland

Op woensdag 27 december draait in het Stadscentrum Het Parochiehuis in Delden de nieuwe kinderfilm Julius in Winterland. Deze Deense film vertelt een betoverend verhaal over een weesjongen die via een magische doos ontsnapt aan zijn weeshuis.

Julius in Winterland
Julius woont in een weeshuis en is een beetje een buitenbeentje. Zoals elk jaar kijkt hij erg uit naar Kerstmis, want dan komt de Kerstman op bezoek. Acht jaar geleden heeft de Kerstman Julius, die toen net geboren was, naar het weeshuis gebracht. Tenminste, dat is Julius verteld....

Maar wanneer de oudere jongens beweren dat de Kerstman eigenlijk de directeur van het weeshuis is die zich heeft verkleed, wordt zijn geloof in de Kerstman en in zichzelf op de proef gesteld. Tot er iets vreemd gebeurt: via een magische doos komt Julius in Winterland terecht. Daar moet hij de Kerstman zien te redden uit de handen van Krampus, die een hekel heeft aan de Kerst en niets van kinderen moet weten.

Kaarten
Kaarten a € 3,00 kunnen aan de zaal worden gekocht.
Wil je ook op donderdag 4 januari naar de film 'Solan & Ludwig, de grote kaasrace', dan kun je gebruik maken van een combikaart voor de prijs van € 5,00. Deze prijs is inclusief een glaasje ranja.

Download hier de flyer

Of bekijk de website www.parochiehuis-delden.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 3,00 Entreeprijs

Combinatiekaart samen met de film 'Solan & Ludwig, de grote kaasrace' op 4 januari bedraagt € 5,-.

Locatie

Stadscentrum het Parochiehuis

Adres
Langestraat 79, 7491AB Delden
Telefoon
074-3767663
E-mail
Website
www.stadscentrum-hetparochiehuis.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter