Evenementen in Hof van Twente

Expositie Jo Woestenenk

Locatie
Sporthal De Haverkamp, Markelo

In de expositieruimte van sporthal De Haverkamp kunt u schilderijen gemaakt met verschillende technieken, van Jo Woestenenk uit Markelo bewonderen.

Twente Wild Tour 2016

Verrassend culinair evenement in Twente, waarbij Twentenaren en toeristen drie maanden lang kunnen genieten van mooie wild activiteiten en tongstrelende Twentse herfstheerlijkheden door heel Twente.

Abdominis Inmortalium

Installatie van Eibert Jonker en Erwin van der Doelen

Aanvang
Locatie
Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

Perron 1 is een expositieruimte in de voormalige wachtkamer van het stationsgebouw en alleen van buiten te bezichtigen. Het is een platform voor vernieuwende ruimtelijke beeldende kunst en is internationaal georiënteerd.

Expositie schilderclub De Hofjoffers

Aanvang
Locatie
Woonzorgcentrum De Stoevelaar, Goor

In Woonzorgcentrum De Stoevelaar kunt u een kijkje nemen in het werk van schilderclub De Hofjoffers. De expositie is dagelijks te bekijken tussen 10:00 en 19:30 uur in de hal van het woonzorgcentrum.

Tentoonstelling Traumraum

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Traumraum is een tentoonstelling waarin de wonderlijke subjectieve werelden van tekenende beeldend kunstenaars centraal staan.

Tentoonstelling Yes & No

Lucas Lenglet

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging, Diepenheim

De tentoonstelling laat twee nieuwe werken zien die speciaal voor het gebouw van de Kunstvereniging ontwikkeld zijn. Monumentaal en subtiel tegelijk zet Lenglet de ruimte naar zijn hand en balanceert op de grens van veiligheid en onbehagen.

Tentoonstelling Dieren en de dood

Denise Nijland

Aanvang
Locatie
Diepvrieshuis, Diepenheim

Een groot deel van de bewoners in de omgeving van Diepenheim is boer. Veehouders hebben over het algemeen een nuchtere houding ten opzichte van de dood van dieren.

Expositie Energetic Color Shower

met kunstwerken van Eyal Radwinowitz

Aanvang
Locatie
Galerie Àlafran, Diepenheim

Galerie Alafran presenteert de eerste solo expositie in Nederland van de internationale kunstenaar Eyal Radwinowitz (Tel Aviv, Israel).

Anny Cactus Kindertheater

Aanvang
Locatie
Belevingspark CactusOase, Ruurlo

In Belevingspark CactusOase is er vanmiddag om 14:00 uur een voorstelling van het Anny Cactus Kindertheater.

2e Hands Speelgoed - en Kinderkleding Beurs

Aanvang
Locatie
Werkplaats Diepenheim, Diepenheim

Het is weer tijd voor de winterkinderkleding- en speelgoedbeurs van jeugd- en jongerenwerk Nooit Gedacht. Evenals voorgaande jaren kunt u uw kindergarderobe weer kopen of verkopen tijdens deze altijd drukbezochte beurs.

Dialectavond van Old Deep’n

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

De Historische Vereniging Old Deep’n organiseert op woensdag 26 oktober een dialectavond. Streektaalconsulent Harry Nijhuis zal op deze avond allerlei aspecten van het Twents aan de orde stellen.