Twents Bureau voor toerisme

Inloggen met Facebook

Inloggen met Facebook
Inloggen met account

Nog geen account? Registreer nu!

Kalender

Twente Wild Tour 2015

Verrassend culinair evenement in Twente, waarbij Twentenaren en toeristen drie maanden lang kunnen genieten van mooie wild activiteiten en tongstrelende Twentse herfstheerlijkheden door heel Twente.

Expositie Jo Woestenenk

In de expositieruimte van sporthal De Haverkamp kunt u schilderijen gemaakt met verschillende technieken, van Jo Woestenenk uit Markelo bewonderen.

gratis

Sporthal De Haverkamp, Markelo

lees meer
Expositie Mangs

Perron1 programma BLIKveld Het verhaal van Overijssel presenteert 'Mangs' door Ria Wesseling en Margreet Hajee. De tijdelijkheid van verblijf op een station.

gratis

Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

lees meer
Expositie Gerard Rikkert

In Woonzorgcentrum De Stoevelaar kunt u vanaf 26 augustus tot en met 14 december een kijkje nemen in het werk van Gerard Rikkert. De expositie is dagelijks te bekijken tussen 10:00 en 19:30 uur in de hal van het …

gratis

Woonzorgcentrum De Stoevelaar

lees meer
Tentoonstelling Van Oudheidkamer tot erkend Museum en 150 jaar Station Goor

De tentoonstelling is ingericht ter gelegenheid van twee jubilea: het is 60 jaar geleden dat de Goorse Oudheidkamer werd opgericht en het mooie oude Station Goor, waar het museum in gevestigd is, bestaat 150 jaar.

gratis

Goors Historisch Museum, Goor

lees meer
Film: Sint & Diego en de magische bron van Myra

Hoe de Zwarte Pieten hun kunstjes en capriolen kunnen uithalen, is één van de geheime krachten van het Grote Boek van Sinterklaas. Maar als die kracht op raakt, verliezen ook de Pieten hun magische krachten en dan …

€ 2,50

De Reggehof, Goor

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Update nu mijn browser!

×