Evenementen in Hof van Twente

Twente Wild Tour 2016

Verrassend culinair evenement in Twente, waarbij Twentenaren en toeristen drie maanden lang kunnen genieten van mooie wild activiteiten en tongstrelende Twentse herfstheerlijkheden door heel Twente.

Expositie Jo Woestenenk

Locatie
Sporthal De Haverkamp, Markelo

In de expositieruimte van sporthal De Haverkamp kunt u schilderijen gemaakt met verschillende technieken, van Jo Woestenenk uit Markelo bewonderen.

Streekmarkt Twente

Twaalf maanden Feest

Aanvang
Locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Elke eerste zaterdag van de maand vindt de streekmarkt plaats bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden. Kom ook en laat u verrassen door de Twentse producten!

Abdominis Inmortalium

Installatie van Eibert Jonker en Erwin van der Doelen

Aanvang
Locatie
Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

Perron 1 is een expositieruimte in de voormalige wachtkamer van het stationsgebouw en alleen van buiten te bezichtigen. Het is een platform voor vernieuwende ruimtelijke beeldende kunst en is internationaal georiënteerd.

Expositie schilderclub De Hofjoffers

Aanvang
Locatie
Woonzorgcentrum De Stoevelaar, Goor

In Woonzorgcentrum De Stoevelaar kunt u een kijkje nemen in het werk van schilderclub De Hofjoffers. De expositie is dagelijks te bekijken tussen 10:00 en 19:30 uur in de hal van het woonzorgcentrum.

Expositie Energetic Color Shower

met kunstwerken van Eyal Radwinowitz

Aanvang
Locatie
Galerie Àlafran, Diepenheim

Galerie Alafran presenteert de eerste solo expositie in Nederland van de internationale kunstenaar Eyal Radwinowitz (Tel Aviv, Israel).

Minimarkt Diepenheim

Aanvang
Locatie
Plein onder de Platanen, Diepenheim

Kleinschalige markt op het plein Onder de Platanen met groente, fruit, kaas en bloemen. Op donderdagmiddag is er ook een viskraam.

Ali B - Je suis Ali

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Ali B staat met de luid bejubelde voorstelling Je suis Ali op zaterdag 3 december in De Reggehof.