Evenementen in Hof van Twente

Zomerfeesten Wiene Zeldam

Locatie
Buurtschap Wiene Zeldam

De zomerfeesten in Wiene Zeldam zijn een begrip in de regio. Het jaarlijkse evenement trekt veel bezoekers en zorgt voor genoeg spektakel voor jong en oud.

Twente Asperge Tour 2016

Locatie
Diverse locaties Twente

In het officiële aspergeseizoen vanaf van 14 april tot en met Sint Jan 24 juni 2016 kunnen zowel Twentenaren als toeristen 10 weken lang gaan genieten van vele activiteiten met asperges uit Twente.

Yvonne Brandt

Expositie

Aanvang
Locatie
AC Holten

Yvonne Brandt uit Holten exposeert haar kunstwerken in AC Restaurant en Hotel Holten aan de A1.

Expositie Simcha Roodenburg

Aanvang
Locatie
Perron 1 | Kunststation Delden

Kunstenaar Simcha Roodenburg is gefascineerd door geschiedenis. Hierdoor wordt voor hem mede het specifieke karakter van de plek bepaald. Hij toont in zijn werk een voorkeur voor het werken met hout.

Expositie Jo Woestenenk

Aanvang
Locatie
Woonzorgcentrum De Stoevelaar

Van 20 april tot en met 18 juli kunt u in Woonzorgcentrum De Stoevelaar in Goor de expositie van Jo Woestenenk bekijken.

Zomertentoonstelling

Hoe de klederdracht verdween

Aanvang
Locatie
Museum Eungs Schöppe

Dit jaar wordt de zomertentoonstelling in Museumboerderij Eungs Schoppe in Markelo gewijd aan het thema 'hoe klederdracht verdween'.

Zandsculpturen Landgoed Warmelo

Aanvang
Locatie
Landgoed Warmelo

In de stijltuinen van Landgoed Warmelo te Diepenheim is van 30 april tot en met 2 oktober 2016 een indrukwekkende zandsculpturenexpositie te bezichtigen vervaardigd door top kunstenaars uit Rusland, Ierland, Nederland en de Verenigde Staten.

Tentoonstelling Drawing Front

Kunstvereniging en Drawing Centre Diepenheim

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim

Aan Drawing Front werken 20 Nederlandse kunstenaarsinitiatieven mee. Elke instelling geeft zijn eigen invulling aan het hedendaagse tekenen, waardoor er een enorme variëteit zal ontstaan in presentaties.

Groepsexpositie Zó veel-ZIJ-dig

Aanvang
Locatie
Galerie / Atelier Fija

Wie zijn ZIJ? Nique Baltink, Willemien Roodhorst, Anneke Schutte en Enny Meerwaldt. ZIJ zijn op veel manieren betrokken bij de activiteiten van Galerie/Atelier Fija, als gastvrouw, als meedenker/meewerkers bij het inrichten van exposities, als cursisten/workshoppers en als vriendinnen.

Weekmarkt Delden

Aanvang
Locatie
Weekmarkt

Elke vrijdagmiddag van 14:00 - 18:00 uur is er in Delden een markt. De kooplui bieden u vol enthousiasme hun waren aan.

Avond wandel4daagse Markelo

Aanvang
Locatie
Openluchttheater Kösterskoele

Tijdens de wandelvierdaagse in Markelo kan er op vier avonden een fraaie route worden gelopen. Het startpunt is Openluchttheater de Kösterskoele.

Discozwemmen

Aanvang
Locatie
Zwembad de Vijf Heuvels

Discozwemmen is echt een spetterend begin van het weekend! Lekker zwemmen en swingen met je vrienden en vriendinnen op de nieuwste hits, gedraaid door een live DJ. Kortom, een te gekke avond waar je met plezier aan terug kunt denken.